De Bakkerswinkel
Warmoesstraat 69
1012 HX Amsterdam
Tel.: 020-4898000
Maandag t/m vrijdag: 8.00-17.30 uur
Zaterdag - zondag: 9.00-18.00 uur

Ook op:
Facebook @DeBakkerswinkelAmsterdamCentrum
Instagram @debakkerswinkeladam_centrum
Meeneemwinkel
Warmoesstraat 133
1012 JB Amsterdam
Tel.: 020-3206436
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00 uur
Zaterdag en zondag: 08.00-17.00 uurWELKOM

Ontsnappen aan de hectiek van de straat
In het oude centrum in de Warmoesstraat 69, kan je bij ons komen ontbijten, lunchen, high tea-en, koffie drinken en een taartje eten. Of je kan bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje vieren in onze mooie theekamer. Het voormalige thee- en koffiepakhuis hebben we in de typische Bakkerswinkelstijl opgeknapt en ingericht, natuurlijk met hulp van onze vertrouwde 'huisvormgever' Piet Hein Eek. In de drukte van de Warmoesstraat is een bezoek aan De Bakkerswinkel een aangename, huiselijke plek om even te 'ontsnappen' aan de hectiek van de straat. 

Vanaf de verschillende zitplekken is de bedrijvigheid in de keuken goed te volgen. Onze stoere boterhammen, sandwiches, soepen en niet te vergeten de (biologische) eieren met spek, worden hier ter plekke gemaakt.

Catering
Ook kunnen wij jouw verjaardag, (bedrijfs)feestje, vergadering of presentatie cateren, met heerlijke zoete en hartige taarten, gebakjes, friandises, belegde sandwiches, hartige en zoete scones. Alles zelfgemaakt. Informeer bij De Bakkerswinkel Meenemen (Warmoesstraat 133): 020 3206436.

De Goede Zaak
DeGoedeZaak.jpg
De Bakkerswinkel in de Warmoesstraat heeft het keurmerk “De Goede Zaak Amsterdam 2018” voor het duurzaam bijdragen aan een divers winkelaanbod in de buurt, ontvangen. Het doel van De Goede Zaak is: "het herstel, behoud, waarborgen en versterken van de diversiteit van het horeca- en winkelaanbod in de gemeente en in het bijzonder in de Amsterdamse binnenstad. Stichting De Goede Zaak Amsterdam streeft naar een mooie en leefbare stad. Geen monocultuur met toeristenwinkels die slechts uit zijn op winst. De ondernemers die trots zijn op hun winkel en hart hebben voor de buurt, moeten weer terugkomen in het straatbeeld."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

Reserveringen en informatie

Voor reserveringen en informatie over
arrangementen van De Bakkerswinkel,
neem contact op met één van de
medewerkers van De Bakkerswinkel:
Telefoon: 020-489 80 00

Bij reserveringen geldt:
Annuleren? Uiterlijk tot 48 uur voor aanvang van de reservering annuleren.
Kom je met minder personen dan gereserveerd? Uiterlijk ‘s ochtends om 9 uur het aantal doorgeven. Indien dit niet gebeurt zijn wij helaas genoodzaakt het gereserveerde aantal in rekening te brengen.Prijslijst