De Bakkerswinkel
Warmoesstraat 69
1012 HX Amsterdam
Tel.: 020-4898000
Maandag t/m vrijdag: 8.00-17.30 uur
Zaterdag t/m zondag: 9.00-17.30 uur
Ook op:
Facebook @DeBakkerswinkelAmsterdamCentrum
Instagram @debakkerswinkeladam_centrum
Meeneemwinkel
Warmoesstraat 133
1012 JB Amsterdam
Tel.: 020-3206436
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00 uur
Zaterdag en zondag: 08.00-17.00 uurMEENEMEN

Wij zijn elke dag geopend vanaf 8 uur 's ochtends!

Catering
Wij kunnen jouw (bedrijfs)feestje, verjaardag, vergadering of presentatie ook cateren, met ontbijtjes en lunches, maar natuurlijk ook heerlijke zoete en hartige taarten, gebakjes, friandises, hartige en zoete scones. Alles zelfgemaakt. Informeer bij De Bakkerswinkel Meenemen: 020 3206436

catering.jpg

Bestellingen
Om er zeker van te zijn dat de taart of quiche die je wilt hebben op voorraad is, kan je ons natuurlijk ook bellen: 020-320 64 36

Friandises
Jasmijn, onze ‘patissier’, creëert regelmatig nieuwe kleine taartjes. Heerlijke limoencakejes, chocolade-pecan cupjes, rode wijntaartjes, Lady Earl truffels, elke week ligt er wel een andere creatie in de etalage. Leuk voor bij de koffie na een stijlvol diner of als extra ‘versiering’ op een verjaardagstafel.

Maak je eigen high tea voor thuis
Je kan je eigen high tea voor thuis samenstellen met de producten uit onze winkel. Zoete en hartige taarten, sandwiches, biologische sappen, verantwoorde thee of koffie, scones met room en jam: je kan het allemaal bij ons kopen.
Of bestel bij ons een Old Bakery High Tea To Go: 2 x high tea puntje quiche, een vingersandwich, 2 high tea puntjes taart, een kleine scone met clotted cream en zelfgemaakte jam en een friandise voor €16,50 per persoon.

Lunchbox to go
Je kan bij ons ook één of meerdere lunchbox(en) bestellen of kopen aan de toonbank. Om bijvoorbeeld mee te nemen tijdens een stadswandeling of voor een leuk aangeklede kantoorlunch. In de lunchbox (€ 11,75) zitten twee sandwiches, een scone, een bakje clotted cream met zelfgemaakte jam en een flesje biologisch sap van Van Berge.

Glutenvrij
Wij hebben regelmatig heerlijke glutenvrije gebakjes, zoals bijvoorbeeld scones, havermout-chocolade koekjes, appel-citroen cakejes en macarons. Ook zijn onze chocoladetaart, kokoscake en kokosmakronen, die wij standaard in ons assortiment hebben, glutenvrij. Wil je er zeker van zijn, dat wij glutenvrije koekjes/gebakjes in huis hebben? Bel ons eerst even, we kunnen ze natuurlijk altijd in opdracht voor je maken.

Too Good To Go
Wij doen mee aan Too Good To Go, een goede manier om de enorme voedselverspilling tegen te gaan. Download de app!

Reserveringen en informatie

Voor reserveringen en informatie over
arrangementen van De Bakkerswinkel,
neem contact op met één van de
medewerkers van De Bakkerswinkel:
Telefoon: 020-489 80 00

Bij reserveringen geldt:
Annuleren? Uiterlijk tot 48 uur voor aanvang van de reservering annuleren.
Kom je met minder personen dan gereserveerd? Uiterlijk ‘s ochtends om 9 uur het aantal doorgeven. Indien dit niet gebeurt zijn wij helaas genoodzaakt het gereserveerde aantal in rekening te brengen.Prijslijst