De Bakkerswinkel
Regulateurshuis 1, Polonceaukade 1
1014 DA Amsterdam
Tel.: 020- 6880632
maandag - donderdag: 08.30-17.00 uur
vrijdag: 08.30-18.00 uur
zaterdag & zondag: 10.00-18.00 uur

Ook op:
Facebook @debakkerswinkelamsterdamwest
Instagram @debakkerswinkel.adamwest


Meeneemwinkel
Regulateurshuis 1, Polonceaukade 2
1014 DA Amsterdam
Tel.: 020- 6880632
Maandag t/m vrijdag: 08:00
Zaterdag en zondag: 09:00
PARTIJEN

Op zoek naar een unieke locatie voor een borrel verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje, vergadering of bedrijfspresentatie? Bij De Bakkerswinkel Westergasfabriek kan het allemaal. Ook trouwen kan in deze Bakkerswinkel, want het is één van de door de gemeente Amsterdam aangewezen trouwlocaties.

Het monumentale pand heeft een karakteristieke uitstraling en de inrichting van Piet Hein Eek geeft het een industrieel maar tegelijk warm en huiselijk gevoel. De ligging direct bij de ingang van het Westerpark zorgt enerzijds voor een goede bereikbaarheid vanuit het centrum en anderzijds het gevoel even weg te zijn uit de hectiek van de stad.

Onze intieme zolderruimte is zeer geschikt voor zowel kleine als grote groepen, tot maximaal 50 personen. Op doordeweekse dagen is de gehele zolderruimte exclusief af te huren, in het weekend wordt de ruimte geopend voor high teas en kun je een tafel reserveren.

Voor reserveringen of meer informatie neem je contact op met 020 - 68 80 632

Capaciteit & Faciliteiten
De zolderruimte is flexibel in te delen in verschillende opstellingen en daardoor ideaal voor elk type partij. De maximale capaciteit is zittend 50 personen, een staande borrel is mogelijk tot maximaal 60 personen. 

Bij mooi weer ben je van harte welkom op ons heerlijke terras aan het water; vanwege het onstuimige en onvoorspelbare zomerse weer kunnen wij helaas op het terras geen tafels reserveren.

Welke faciliteiten bieden wij:

Goed bereikbaar met openbaar vervoer
Parkeren op loopafstand
Projectie faciliteit en geluidsinstallatie beschikbaar op aanvraag
WiFi

Zaalhuur
Wil je exclusief gebruik maken van onze zolderruimte? Dan zijn dit onze  tarieven:

  • Dagdeel € 250,-
  • Hele dag € 450,-

Voor het gebruik van onze zolder op zaterdag en zondag overdag zijn er twee shifts: van 11.30-13.30 uur en van 15.00-17.00 uur. Je kunt dan een tafel reserveren voor een high tea- of luncharrangement. Hiervoor wordt geen zaalhuur berekend; de ruimte is voor iedereen beschikbaar.

Het exclusief afhuren van de zolderruimte is in principe niet mogelijk op zaterdag en zondag aangezien de ruimte dan wordt gebruikt voor high teas. Neem gerust contact met ons op om te kijken of een uitzondering mogelijk is.

Algemene voorwaarden
Voor voorwaarden omtrent annuleringen, betalingen, aansprakelijkheid, e.d. maken wij gebruik van de Uniforme Voorwaarden Horeca van Koninklijk Horeca Nederland. Deze zijn volledig na te lezen op http://www.khn.nl/uvh-nl

 

Reserveringen en informatie

Bekijk onze prijslijst of arrangementen. Neem voor reserveringen contact op met De Bakkerswinkel: 020- 688 0632.


Prijslijst