WELKOM

Let op:

De Bakkerswinkel in de Torenstraat in een nieuw jasje: de Snelle Bakkerswinkel!
Kom snel kijken in onze pop up store!
Open dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en zaterdag en zondag van 09.00 tot 17.00 uur.

In het Hofkwartier, op loopafstand van het Vredespaleis en het Binnenhof, zit De Bakkerswinkel in de Torenstraat. En voor de geboren en getogen Hagenaars: schuin tegenover ijssalon Florencia. In de Torengarage, ontwerp van architect Jan Greve kan je in een gezellige en huiselijke sfeer genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of een uitgebreide high tea. Een ‘gewone’ kop koffie of thee kan natuurlijk ook, met bijvoorbeeld een scone met lemoncurd en verse room erbij. Dagelijks geopend vanaf 9 uur (behalve maandag).

In het Hofkwartier is veel te bezichtigen. Voor diegene die niet in Den Haag woont, is een dagje Den Haag een absolute ‘must’. De Grote Markt, winkelstraten, het Mauritshuis en het Binnenhof liggen allemaal op loopafstand van elkaar. Vanaf het CS bent u met tram 17 binnen 10 minuten in de Torenstraat (halte Noordwal). Het filmpje van TV West geeft een goede indruk van De Bakkerswinkel in de Torenstraat!

Piet Hein Eek
Het interieur van De Bakkerswinkel is mede ontworpen door Piet Hein Eek en verder aangevuld met allerlei details in de herkenbare ‘bakkerswinkelstijl’. De Bakkerswinkel Den Haag ademt een beetje de jaren 30 sfeer uit. Geheel in stijl met het gebouw zijn de meubels door Piet Hekker, de oprichter van De Bakkerswinkels, bij elkaar gezocht op markten en in vintagewinkels. Alles bij elkaar maakt dat een bezoek aan De Bakkerswinkel Den Haag zeker de moeite waard!

 

Reserveringen en informatie

Voor reserveringen en informatie over
arrangementen van De Bakkerswinkel,
neem contact op met De Bakkerswinkel:
Telefoon: 070- 3020756


Prijslijst