LUNCHROOM

De Bakkerswinkel in Den Haag is gevestigd in de karakteristieke Torengarage, ontworpen in 1930 door Jan Greve. De drie verdieping tellende Bakkerswinkel, met aan voor- en achterzijde grote ramen, ademt een lichte en vrolijke sfeer uit.

Bij binnenkomst zie je de open keuken achter de toonbank, hier worden alle producten ter plekke bereid. De heerlijke geuren van zoete taarten, zelfgemaakte jams en ook de gebakken eieren met spek, zorgen ervoor dat je meteen wilt gaan zitten om te bestellen. Er zijn verschillende zitplekken met zicht op de toonbank en de keuken daarachter, zodat je goed zicht hebt op de continue bedrijvigheid. Onze stoere boterhammen, sandwiches, soepen en niet te vergeten de (biologische) eieren met spek, worden hier ter plekke gemaakt.

Onze menukaart biedt voor iedere smaak wel wat, denk eens aan een stoere boterham met chorizo en een smeerseltje van peperonata of twee gevulde broodjes met forel met citroenroom, lekker met salade erbij. Wij hebben keuze uit vier soorten high tea, van 'eenvoudig' tot zeer uitgebreid, maar allemaal even lekker!

Ook voor grotere groepen

Boven op de tweede etage is er nog meer zitruimte, deze ruimte biedt rust en privacy en is daarom ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfspresentaties of een verjaardagsfeestje met een grotere groep. Voor meer informatie:
Ontbijtarrangementen.pdf
en Luncharrangementen.pdf

De derde verdieping biedt onder andere een aparte kantoorruimte voor een besloten vergadering.
Vergadering & workshop.pdf

De Bakkerswinkel is in zijn geheel ook ’s avonds af te huren voor een feest of besloten partij. Neem hiervoor contact op met denhaag@debakkerswinkel.nl

Voor reserveringen en informatie over partijen bij De Bakkerswinkel, kan je contact opnemen met denhaag@debakkerswinkel.nl / telefoon: 070-3020756

Bij reserveringen voor de High Tea geldt:

Annuleren? Uiterlijk tot 48 uur voor aanvang van de reservering annuleren.

Kom je met minder personen dan gereserveerd? Uiterlijk ‘s ochtends om 9 uur het aantal doorgeven. Indien dit niet gebeurt zijn wij helaas genoodzaakt het gereserveerde aantal in rekening te brengen.

 

Reserveringen en informatie

Voor reserveringen en informatie over
arrangementen van De Bakkerswinkel,
neem contact op met De Bakkerswinkel:
Telefoon: 070- 3020756


Menukaarten

Prijslijst