Nieuws

Pop up store (Den Haag)

De Bakkerswinkel in de Torenstraat in een nieuw jasje: de Snelle Bakkerswinkel! Kom snel kijken in onze pop up store! Open dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en zaterdag en zondag van 09.00 tot 17.00 uur.Kerstbestellingen (Amsterdam Centrum)

Wij hebben heerlijke quiches en taarten, koekjes en jam om je kerstontbijt, lunch of diner op te pimpen! Bestel op tijd, bij De Bakkerswinkel Meenemen, Warmoesstraart 133.Kerst High Tea (Amsterdam Centrum)

Reserveer snel de Kerst High Tea van De Bakkerswinkel in de Warmoesstraat. Gezellig én lekker om met vrienden, familie of collega’s de feestdagen te vieren, 2017 af te sluiten of 2018 feestelijk te beginnen! Kerst Hightea 2017.jpgBestellingen voor de feestdagen (Zoetermeer)

Bestel onze zoete & hartige taarten op tijd voor de feestdagen. Laatste besteldag is donderdag 21 december 2017.


Zondag 24 december kan de bestelling opgehaald worden tussen 15:00 uur en 16:00 uur. Alvast bedankt!De Bakkerswinkels dicht op 1e en 2e kerstdag en 1 januari (Amsterdam Centrum)

Op maandag 25 en dinsdag 26 december zijn alle Bakkerswinkels gesloten. Ook op Nieuwjaarsdag, maandag 1 januari, zijn alle Bakkerswinkels dicht. Alle andere dagen zijn wij natuurlijk open om de feestmaand december extra gezellig te maken!Nieuw! Gluten- en lactosevrije High Tea (Utrecht)

Superleuk! Wij hebben samen met Rose & Vanilla een gluten- en lactosevrije high tea samengesteld. Kijk snel op onze nieuwe menukaart, wel reserveren!


 Bruisend Zoetermeer! (Zoetermeer)

Tijdens de week van de horeca in Zoetermeer hebben we hele aantrekkelijke lunch en diner-arrangementen op donderdag 31 augustus en vrijdag 1 september bij De Bakkerswinkel in de Dorpsstraat! Graag tot ziens!
Lunch: BruisendLunch.pdf


Diner: BruisendDiner.pdfKaasfondue uit een Régal (Utrecht)

Wat een goed idee. Een Régal zuurdesembrood @vanmenno uithollen en daar een lekkere kaasfondue in bereiden. Eet smakelijk!Nieuwe lente-arrangementen (Zoetermeer)

Wij hebben weer nieuwe lente-arrangementen samengesteld: BWZM Lente.pdfTheekamer afhuren (Amsterdam Centrum)

Wist je dat onze theekamer apart te huur is voor feestjes en vergaderingen? Samen met één van onze arrangementen is het helemaal makkelijk én lekker! Overdag met een ontbijt, lunch, of een high tea of 's avonds* met een (warm)buffet! Meer weten? arrangementen 2017.pdf of bel ons: 020 489 8000
* 's avonds bij groepen vanaf 30 personen.Veel aandacht voor Le Régal (Amsterdam Centrum)

Er is veel aandacht voor het nieuwste brood Van Menno: Le Régal!


 


 Nieuw: Le Régal bij De Bakkerswinkel (Amsterdam Centrum)

Vanaf 17 maart bij De Bakkerswinkel verkrijgbaar! https://www.leregal.nl/ Een erg lekker brood Vanmenno, dat lang vers blijft vanwege de lange bereidingstijd (36 uur). Prijs: €9.80 per brood (2 kilo), je krijgt er een mooie katoenen broodzak, waar het brood langer goed in blijft, bij.
Op de introductiedag, aanstaande 17 maart, krijgen de eerste drie klanten die bij De Bakkerswinkel een hele Le Régal kopen, een vanmenno broodplank cadeau.Ontbijt of High Tea aan boord van Rederij Friendship (Amsterdam Centrum)

Met Rederij Friendship kan je nu een ontbijt of high tea van De Bakkerswinkel reserveren aan boord van één van hun prachtige sloepboten:


 


https://friendshipamsterdam.com/nl/culinair/ontbijt-arrangement/


https://friendshipamsterdam.com/nl/culinair/high-tea-arrangement/Catering (Amsterdam Centrum)

Wij kunnen jouw (bedrijfs)feestje, vergadering of presentatie ook cateren, met heerlijke zoete en hartige taarten, gebakjes, friandises, hartige en zoete scones. Alles zelfgemaakt. Informeer bij De Bakkerswinkel Meenemen: 020 3206436Nieuwe menukaart! (Amsterdam Centrum)

We hebben een nieuwe menukaart met o.a. pastrami met zuurkool en een gebakken appeltje als nieuw lunchgerecht en ook onze borrelplankjes zijn uitgebreid.
Nieuwsgierig? Kom snel proeven!Een '9' voor onze brownie! (Amsterdam Centrum)

In de top 10 van lekkerste brownies van Amsterdam in het blad "Mokum Magazine" krijgt De Bakkerswinkel in de Warmoesstraat een '9' voor onze overheerlijke brownie. Kom zelf proeven bij de meeneemwinkel op nummer 133 of in onze lunchroom op nummer 69!persbericht Vanmenno over het zoutgehalte in het brood (Amsterdam Centrum)

De Consumentenbond publiceerde deze week een onderzoek waarin onder andere het brood uit de bakkerij Vanmenno als ‘te zout’ bestempeld wordt.Lees hier het persbericht Persbericht vanmenno.pdfHigh Tea bij De Bakkerswinkel (Amsterdam Centrum)

Iets te vieren? Met jouw familie, vrienden of met het werk? In de decembermaand is het extra feestelijk in De Bakkerswinkel. We hebben vier heerlijke high teas!De Bakkerswinkel en Deliveroo (Utrecht)


Vanaf vandaag kan je onze lekkere produkten ook bij Deliveroo bestellen! De Bakkerswinkel bezorgt aan huis! Nu nog alleen voor Utrecht (postcode 3512 CT) en Amsterdam Centrum (postcode 1012 JB) https://deliveroo.nl/nl/?change_location


 De Bakkerswinkel en Deliveroo (Amsterdam Centrum)

Vanaf vandaag kan je onze lekkere produkten ook bij Deliveroo bestellen! De Bakkerswinkel bezorgt aan huis! Nu nog alleen voor Utrecht (postcode 3512 CT) en Amsterdam Centrum (postcode 1012 JB) https://deliveroo.nl/nl/?change_locationFeestje in De Bakkerswinkel? (Amsterdam Centrum)

Wist je dat onze theekamer apart te huur is voor feestjes en vergaderingen? Samen met één van onze arrangementen is het helemaal makkelijk én lekker! Overdag met een ontbijt, lunch, of een high tea of 's avonds* met een (warm)buffet! Meer weten? arrangementen 2017.pdf of bel ons: 020 489 8000
* 's avonds bij groepen vanaf 30 personen.Instagram (Amsterdam Centrum)

De Bakkerswinkel in de Warmoesstraat heeft nu ook zijn eigen Instagram-account: https://www.instagram.com/bakkerswinkelamsterdam_centrum/Nieuw Bakkerswinkeltasje (Amsterdam Centrum)

Bij alle Bakkerswinkels hebben we linnen Bakkerswinkeltasjes, voor €2,00 te koop. Ze zijn leuk!Vriendinnenuitje bij Amsterdam Oude Stad (Amsterdam Centrum)

Vriendinnenuitje bij Amsterdam Oude Stad: een high tea bij De Bakkerswinkel, een wandeling door het oude centrum van Amsterdam en daarna dineren met vriendinnen. Gezellig!
http://www.amsterdamoudestad.nl/activiteiten/vriendinnenuitje-amsterdameen 8 voor de High Tea test van Kassa! (Amsterdam Centrum)

De Bakkerswinkel kreeg een 8 in de undercover High Tea test van het programma Kassa. Naast Paleis t Loo en het Kurhaus een mooie derde plaats. http://kassa.vara.nl/media/356911De Bakkerswinkel in de Jan! (Rotterdam Kralingen)

http://www.jan-magazine.nl/eten/hotspots/artikel/de-bakkerswinkel-rotterdamrecensie op Iens (Rotterdam Kralingen)

" Brood is koning, al het andere eten is slechts dienaar. Dat is nogal een statement, maar als je de Bakkerswinkel heet, dan is het een kanjer van een motto..."


http://www.iens.nl/foodspots/bakkerswinkel-rotterdam/Chicks love food (Amsterdam Zuid)

Ik had al wel eens eerder geschreven over De Bakkerswinkel in Den Haag, en was er al een tijdje niet meer geweest. Totdat ik met Elise na een werkbespreking in Amsterdam even neerplofte bij de Bakkerswinkel locatie Amsterdam Zuid om te lunchen... Chicks love foodCatering (Amsterdam Centrum)

Wij kunnen jouw (bedrijfs)feestje, vergadering of presentatie ook cateren, met heerlijke zoete en hartige taarten, gebakjes, friandises, hartige en zoete scones. Alles zelfgemaakt. Informeer bij


De Bakkerswinkel Meenemen: 020 3206436leuke blog over De Bakkerswinkel Utrecht (Utrecht)

Lees hier meer:
http://www.sistersandthecity.nl/hotspot/de-bakkerswinkel-de-plek-voor-ontbijt-lunch-of-een-high-tea/Theekamer (Amsterdam Centrum)

We hebben de theekamer flink onder handen genomen en ook ons hert hangt weer gezellig op een mooie plek, boven de oude deur die vroeger doorgang gaf tot het buurpand. Je kan de theekamer ook apart huren voor een feestje of bedrijfsbijeenkomst, informeer bij onze medewerkers of bel: 020 4898000.


 eigen Facebook-pagina (Utrecht)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/pages/De-Bakkerswinkel-Utrecht/749074501806883?fref=tseigen Facebook-pagina (Zoetermeer)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/debakkerswinkelzoetermeereigen Facebook-pagina (Rotterdam Kralingen)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/debakkerswinkelrotterdamkralingenEigen Facebook-pagina (Rotterdam)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/debakkerswinkelrotterdameigen Facebook-pagina (Den Haag)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/debakkerswinkeldenhaagEigen Facebook-pagina (Amsterdam Zuid)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/pages/De-Bakkerswinkel-Amsterdam-Zuid/242430119277320?fref=tseigen Facebook-pagina (Amsterdam West)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/debakkerswinkelamsterdamwestFacebook pagina Amsterdam-Centrum (Amsterdam Centrum)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/pages/De-Bakkerswinkel-Amsterdam-Centrumhuisgemaakte brioches (Amsterdam Centrum)

Wij maken zelf onze brioches, een luchtig broodje op basis van boter en eieren. Ook lekker als hij een paar dagen oud is om te gebruiken als wentelteefje (in een beslagje van ei, room en kaneel)Brood vanmenno bij alle Bakkerswinkels! (Amsterdam Centrum)

Wij zijn enorm blij dat we vanaf 25 november het brood vanmenno gaan verkopen bij De Bakkerswinkel. Het brood vanmenno is van zeer hoge kwaliteit en echt heel erg lekker!


Brood vanmenno bij De Bakkerswinkel.docxNieuwe vestiging in Rotterdam-Kralingen! (Rotterdam)

Er komt een tweede Bakkerswinkel in Rotterdam! Het streven is om met de nieuwe vestiging in Rotterdam-Kralingen begin december open te gaan, aan het Oostplein 223. Naast ontbijt, lunch en high tea zal De Bakkerswinkel Rotterdam-Kralingen ook ’s avonds stijlvolle, verrassende en pure avondgerechten serveren.De Bakkerswinkel op Instagram (Amsterdam Centrum)

Volg De Bakkerswinkel nu ook op Instagram! http://instagram.com/bakkerswinkel#In t Japans (Amsterdam Centrum)

We spreken geen Japans, maar het ziet er indrukwekkend uit: http://www.travel-europe.jp/amsterdam/shoplist.html#cs1Het duurde even maar we hebben een Bakkerwinkel (Rotterdam)

Eindelijk heeft Rotterdam zijn Bakkerswinkel. De knusse eigengereide lunchtent, al bekend in Amsterdam, Utrecht en Den Haag, vond hier een plek aan de Schiedamse Vest. Zo kan Rotterdam genieten van bijzondere sandwiches in een bijzonder decor, ontworpen door Piet Hein Eek.


http://www.debuikvan.nl/rotterdam/uit-eten/373-het-duurde-even-maar-we-hebben-een-bakkerswinkelOpening Bakkerswinkel Rotterdam (Rotterdam)

Op donderdag 27 februari heeft De Bakkerswinkel Rotterdam-Centrum haar deuren geopend. 3 Jaar nadat de laatste Bakkerswinkel in Den Haag is geopend, zijn wij nu ook in Rotterdam neergestreken. De Bakkerswinkel Rotterdam geopend! (Den Haag)

Net geopend: De Bakkerswinkel Rotterdam, Schiedamse Vest 99A. Open van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur en in het weekend van 09.00 tot 17.30 uur. Kom snel kijken!

olio de ritis (Amsterdam Centrum)

De nieuwe oogst is binnen en wij hebben weer olijfolie van Olio de Ritis. ook te koop aan de toonbank.gluten-free! (Amsterdam Centrum)

Wij hebben regelmatig heerlijke glutenvrije gebakjes, zoals bijvoorbeeld scones, havermout-chocolade koekjes, appel-citroen cakejes, macarons, chocolade-amandel cakejes en framboos-amandel cakejes. Wil je er zeker van zijn, dat wij glutenvrije koekjes/gebakjes in huis hebben? Bel ons eerst even, we kunnen ze natuurlijk altijd in opdracht voor je maken.
De Bakkerswinkel Meenemen, Warmoesstraat 133.Koffie van Geels te koop in De Bakkerswinkel (Amsterdam Centrum)

In onze Bakkerswinkel in de Warmoesstraat 69 zijn nu ook de koffiebonen en thee van (onze voormalige buurman) koffiehandelaar Geels te koop. Dezelfde koffie en thee die je ook bij ons in de lunchroom drinkt. Een pak 250 gram Espresso Donker bonen is € 4,50 en een kilo is € 16,95. Van de thee hebben we keuze uit: Earl Grey, Lady Grey, Verveine, Sencha, Jasmijn en Engelse Melange. Vanaf € 2,75, 100 gram. Koffie thee verkooplijst.pdflovende kritiek (Amsterdam Zuid)

Leuk stukje van een Duitse gast die bij De Bakkerswinkel in de Roelof Hartsstraat was: http://omellys.blogspot.de/


 Girls Only (Amsterdam Centrum)

https://www.facebook.com/AMSTERDAMOUDESTAD


Leuke reactie op bezoek aan De BAkkerswinkel Zeedijk, met een rondtoer van Amsterdam Oude Stad.


 Appeltaart-test (Zoetermeer)

De appeltaart van De Bakkerswinkel in Zoetermeer kreeg een 8- van deze blog!saucijzenbroodjes (Utrecht)Maakt sinds kort zelf overheerlijke saucijzenbroodjes (daar was de vorige eigenaar van de Wittevrouwenstraat, Bakkerij Top bekend om) en ham-kaas-mosterd croissants.

(Amsterdam West)

De Bakkerswinkel in El País: http://elviajero.elpais.com/elviajero/2013/01/31/actualidad/1359650131_626708.htmlvirtuele tour in De Bakkerswinkel (Amsterdam Zuid)

Bekijk hier de 360 gradentour van De Bakkerswinkel op de Roelof Hartstraat.De Bakkerswinkel in the New York Times (Amsterdam Centrum)

De Bakkerswinkel Amsterdam wordt genoemd in the New York Times: 2012-11-24 16.17.jpgglutenvrije cakejes (Amsterdam Zuid)


In De Taartenwinkel verkopen wij kleine lactose- en glutenvrije cakejes van Rose & Vanilla voor € 3,25 per 4 stuks in de smaken Amandel-Citroen, Chocolade-Hazelnoot, Vanille- Chocolate Chip en Lavendel-Anijs.


 Olio di Ritis (Amsterdam West)

Vandaag heeft Francesca de heerlijk olijfolie uit Abruzzo, Italië, gebracht in De Bakkerswinkel West. Zalig op zuurdesembrood.De Bakkerswinkel Zoetermeer in de krant (Zoetermeer)

In het AD stond een groot artikel over De Bakkerswinkel in Zoetermeer. Hoe, door medewerking en de inzet van De Bakkerswinkel en Frans Boortman, langdurig werklozen weer vrolijk aan het werk gaan!


:abil II 001-1.jpgfilmpje Zoetermeer (Zoetermeer)

Kijk ons filmpje: http://youtu.be/Xa6PcBLdSLgNieuwe kippen (Zoetermeer)

In De Bakkerswinkel in Zoetermeer hebben wij sinds kort deze Araucana kuikens, ze hebben hun eigen hok, naast de serre met blauwe druiven. Deze bijzondere kippen leggen blauw-groene eieren!
http://www.youtube.com/watch?v=9mUNXQdnG60Lekker Amsterdam 2012 (Amsterdam Centrum)

Een app van 'Lekker Amsterdam 2012'. In de app zijn ruim 275 Amsterdamse restaurants opgenomen die goed tot zeer goed zijn beoordeeld door culinair journalist Johannes van Dam. Waaronder De Bakkerswinkel Amsterdam!


http://www.lubberhuizen.nl/detail.php?id=506De Bakkerswinkel in de VT Wonen (Amsterdam West)

http://www.vtwonen.nl/blog/hotspot-blog/de-bakkerswinkel.htmlWat is er te doen in het oude centrum van Amsterdam? (Amsterdam Centrum)

Kijk op de website van: Amsterdam Oude Stad


 De Bakkerswinkel Meenemen virtuele toer (Amsterdam Centrum)

http://www.amsterdamtoer.nl/panoramas/d/de-bakkerswinkelBakker Koen in Delicious! (Amsterdam Zuid)

Koen Buntsma, de taartenbakker van De Bakkerswinkel en de Taartenwinkel, staat in het kerstnummer van de Delicious: Bakkerswinkel kerst.pdf. Heerlijke kerstrecepten!Winnaar Best Breakfast and Brunch in Amsterdam 2011 (Amsterdam Zuid)


De Bakkerswinkel Amsterdam heeft in de categorie 'best breakfast and brunch in Amsterdam 2011' van Time Out Magazine de meeste stemmen van het publiek gekregen. Wij zijn heel blij met deze prijs en danken iedereen die op ons gestemd heeft!
Winnaar Best Breakfast and Brunch in Amsterdam 2011 (Amsterdam West)

De Bakkerswinkel Amsterdam heeft in de categorie 'best breakfast and brunch in Amsterdam 2011' van Time Out Magazine de meeste stemmen van het publiek gekregen. Wij zijn heel blij met deze prijs en danken iedereen die op ons gestemd heeft!Winnaar Best Breakfast and Brunch in Amsterdam 2011 (Amsterdam Centrum)

De Bakkerswinkel Amsterdam heeft in de categorie 'best breakfast and brunch in Amsterdam 2011' van Time Out Magazine de meeste stemmen van het publiek gekregen. Wij zijn heel blij met deze prijs en danken iedereen die op ons gestemd heeft!


 ZTRDG keukentafelboek (Amsterdam Centrum)

Leuk decembercadeau: het eerste ZTRDG keukentafelboek, bekend van de leuke recepten van de ansichtkaarten. Voor € 25,- te koop in De Bakkerswinkel Zuid, de Taartenwinkel en De Bakkerswinkel Centrum.ZTRDG keukentafelboek (Amsterdam Zuid)

Leuk decembercadeau: het eerste ZTRDG keukentafelboek, bekend van de leuke recepten van de ansichtkaarten. Voor € 25,- te koop in De Bakkerswinkel Zuid, de Taartenwinkel en De Bakkerswinkel Centrum.Delicious (Amsterdam Zuid)

Voor het Kerstnummer van Delicious heeft Koen van de Taartenwinkel drie recepten van taarten en drie recepten voor desserts aangeleverd en Delicious heeft er een hele mooie reportage van gemaakt. Altijd al willen weten wat er in de taarten van de Taartenwinkel zit? In december ligt de Delicious in de winkel.Binnenkort Engelse website (Amsterdam Centrum)

Binnenkort heeft www.debakkerswinkel.nl ook een www.debakkerswinkel.com! Kortom, een Engelstalige website!De Bakkerswinkel in The New York Times! (Amsterdam Zuid)

De Bakkerswinkel Zuid wordt genoemd in The New York Times als plek die je bezocht moet hebben als je in Amsterdam bent. Wij zijn daar best een beetje trots op! 


http://travel.nytimes.com/2011/04/17/travel/17hours-amsterdam.html?emc=eta1

 Girls Only (Amsterdam Centrum)

Bij Amsterdam Oude Stad hebben ze een speciale Girls Only Tour: Vrijgezellenuitje met de dames of wil je gewoon met een groep vriendinnen op pad in Amsterdam: wij regelen een middag die in het kader staat van gezelligheid, lekker eten en samen op pad in de leukste buurt van Amsterdam. Met een high tea in De Bakkerswinkel op de Zeedijk! Lees meer >>vergaderen in De Bakkerswinkel (Den Haag)

De Bakkerswinkel in Den Haag is ook zeer geschikt voor een vergadering of een werkbespreking.


Onze derde verdieping biedt onder andere een aparte kantoorruimte voor bijvoorbeeld een besloten vergadering of sollicitatiegesprekken. Meer weten? Neem contact op met Wessel, telefoon: 070-3020756 of stuur een mailtje naar denhaag@debakkerswinkel.nlrecensies van toeristen (Amsterdam Zuid)

Leuke recensies van buitenlandse toeristen op tripadvisor.leuke recensies van toeristen (Amsterdam West)

Leuke recensies van buitenlandse gasten op tripadvisor.Recensies van toeristen (Amsterdam Centrum)

Leuke recensies van buitenlandse gasten op tripadvisor.shopgids (Amsterdam Zuid)

De Bakkerswinkel Zuid in de shopgidsShopgids (Amsterdam Centrum)

De Bakkerswinkel Centrum in de shopgids


 Den Haag op tv (Den Haag)

TV West bezocht De Bakkerswinkel en heeft een leuk filmpje gemaakt, kijk maar!special bite recensie (Utrecht)

"Zondagochtend, druilerig weer…Tijd om jezelf te verwennen. Krantje, klassieke muziek, de geur van taart, vers brood en een Bakkerswinkelontbijt. Door de oude bakkerij daal je af naar de werfkelders. Alledrie de kelders, ingericht door Piet Hein Eek, hebben een eigen sfeer, maar toch een herkenbare ‘Bakkerswinkeltouch’ met ouderwetse serviesjes, gekke schilderijtjes, theepotten en bloemen. Knus en huiselijk." lees meer op: Special Bitetrouwen in De Bakkerswinkel (Zoetermeer)

Dankzij samenwerking met de gemeente Zoetermeer is het mogelijk om in één van de sfeervolle vertrekken van De Bakkerswinkel Zoetermeer te trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan. Bel ons voor meer informatie: 079-3163178 en vraag naar Ineke Boortman.Noorwegen: 12 points! (Amsterdam Centrum)

In Noorwegen zijn ze gek op ons!


http://www.elleinterior.no/?id=13&threadid=28275'The best breakfast ever at De Bakkerswinkel!' (Amsterdam Centrum)

Tweet van Elle Interior Norway:'The best breakfast ever at De Bakkerswinkel!'

High Tea étagère's (Zoetermeer)

Leerlingen van het ONC van de Clauslaan hebben in samenwerking met De Bakkerswinkel Zoetermeer de nieuwe High Tea standaards ontworpen. De leerlingen zijn supertrots op hun standaards. Ook trek  gekregen in zo´n lekkere High Tea? Kom dan ook eens gezellig langs van dinsdag tot en met zaterdag worden de High Tea´s vanaf 14:00 uur geserveerd.Time Out Award: best breakfast and brunch (Amsterdam Zuid)

Bij de officiële uitreiking van de Time Out Magazine Award 'best place in Amsterdam 2010' heeft De Bakkerswinkel  de 'best breakfast and brunch in Amsterdam' Award gewonnen.Time Out Award: best breakfast and brunch (Amsterdam West)

Bij de officiële uitreiking van de Time Out Magazine Award 'best place in Amsterdam 2010' heeft De Bakkerswinkel  de 'best breakfast and brunch in Amsterdam' Award gewonnen.Time Out Award: best breakfast en brunch (Amsterdam Centrum)

Bij de officiële uitreiking van de Time Out Magazine Award 'best place in Amsterdam 2010' heeft De Bakkerswinkel  de 'best breakfast and brunch in Amsterdam' Award gewonnen.lekker om mee te nemen (Amsterdam Centrum)

In De Bakkerswinkel Meenemen op de Warmoesstraat 133 kan je heel veel lekkere dingen kopen om thuis op te eten of om op een feestje thuis de tafel mee te 'versieren'.lemon curd (Amsterdam Centrum)

Lemoncurd is de best verkochte 'jam' in De Bakkerswinkel. Heerlijk met scones en clotted cream! Ook te koop in de Meeneemwinkel of aan de toonbank.De Bakkerswinkel is nu ook op Twitter! (Amsterdam Centrum)

Volg ons op twitterWandeling door oude centrum Amsterdam (Amsterdam Centrum)

Ontdek het veelzijdige hart van Amsterdammer de gratis wegwijzer 'het rondje oude stad'. De leukste plattegrond van Amsterdam met stadswandeling, bezienswaardigheden en nog veel meer! Voor meer informatie zie:  www.amsterdamoudestad.nlMeeneemboxjes (Amsterdam Zuid)

Picknicken, stadswandeling of met een bootje het water op? Koop een ontbijt-, lunch-, high tea- of picknickbox bij één van onze Bakkerswinkels. Informeer bij De Bakkerswinkel in jouw buurt welke box te koop is.De Lunchbox (Amsterdam Centrum)

Bij De Bakkerswinkel Meenemen kan je één of meerdere lunchbox(en) bestellen of kopen aan de toonbank. Om bijvoorbeeld mee te nemen tijdens een stadswandeling of voor een kantoorlunch.


Terras (Amsterdam West)

Ons terras is het hele jaar open! Vanwege het onvoorspelbare zomerse weer kunnen wij helaas op het terras geen tafels reserveren.Trouwen in De Bakkerswinkel? (Amsterdam West)

De zolder is beschikbaar voor kleinere groepen (privé), workshops, vergaderingen, concerten en exposities. Daarnaast is de zolder van De Bakkerswinkel een trouwlocatie waar de ceremonie kan worden gecombineerd met ontbijt, brunch, lunch, thee en receptie.