Nieuws

Maandag 11 januari gesloten! (Utrecht)

Komende maandag 11 januari zijn wij gesloten voor onderhoud en schoonmaak van ons pand! Excuus voor het ongemak!Nieuwe winterkaart voor de avond (Amsterdam Centrum)

Vanaf vandaag gaat onze nieuwe winter menukaart voor de avond in. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond zijn wij ook geopend voor diner. Bel voor een reservering of kom langs!De Bakkerswinkel in de Roelof Hartstraat tijdens de feestdagen (Amsterdam Zuid)

Donderdag 24 december om 16.00 uur dicht

vrijdag 25 december gesloten

zaterdag 26 december gesloten

zondag 27 december gesloten

maandag 28 december gesloten

donderdag 31 december om 16.00 dicht

vrijdag 1 januari geslotenOpeningstijden tijdens de feestdagen (Amsterdam West)

De Bakkerswinkel op het Westergasfabrieksterrein is op donderdag 24 december om 16.00 uur gesloten. Eerste en tweede kerstdag gesloten en op donderdag 31 december om 16.00 uur gesloten. Vrijdag 1 januari zijn wij ook gesloten.openingstijden tijdens de feestdagen (Den Haag)

De Bakkerswinkel Den Haag is op 1e en 2e kerstdag gesloten en donderdag 31 december tot 16.00 uur geopend. Op vrijdag 1 januari 16.00 uur openen wij om 11.00 uur.Openingstijden tijdens de feestdagen (Zoetermeer)

De Bakkerswinkel Zoetermeer is op donderdag 24 december tot 16:00 uur geopend.
1e en 2e kerstdag gesloten en op donderdag 31 December tot 16:00 uur geopend.
Vrijdag 1 Januari 2016 gesloten.Openingstijden rond de feestdagen (Rotterdam Kralingen)

De Bakkerswinkel op het Oostplein tijdens de feestdagen:
24 december: 08:00 - 17:00.
25 december: gesloten.
26 december: 12:00 - 00:00.
31 december: 08:00 - 17:00.
1 januari: gesloten.aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen (Amsterdam Centrum)

Kijk hier: kerst openingstijden.pdf voor de aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen.Nieuwe (winter) arrangementen (Utrecht)

Kijk snel op onze lijst of, beter nog, kom langs! http://www.debakkerswinkel.nl/images/content/alle%20arrangementen%20winter%202015-2016.pdfDe Bakkerswinkel in de Jan! (Rotterdam Kralingen)

http://www.jan-magazine.nl/eten/hotspots/artikel/de-bakkerswinkel-rotterdamZaterdag 29 augustus vanaf 18.00 uur gesloten (Amsterdam Centrum)

Wij zijn zaterdag 29 augustus, wegens onderhoud, vanaf 18.00 uur dicht. Zondag om 09.00 uur zijn wij gewoon weer open!recensie op Iens (Rotterdam Kralingen)

" Brood is koning, al het andere eten is slechts dienaar. Dat is nogal een statement, maar als je de Bakkerswinkel heet, dan is het een kanjer van een motto..."


http://www.iens.nl/foodspots/bakkerswinkel-rotterdam/Dineren bij De Bakkerswinkel! (Rotterdam Kralingen)

"Het fenomeen De Bakkerswinkel opende eerder al haar deuren in Rotterdam. De vestiging aan het Oostplein in Kralingen is vanaf dinsdag 25 augustus echter helemáál je hangout:


ze zijn dan ook ‘s avonds geopend. En dus kun je er niet alleen terecht voor je morning coffee, een heerlijke lunch of zoete verwennerij, je kunt dan dineren bij De Bakkerswinkel. Dineren met brood? Wij mochten vast een voorproefje nemen van de avondkaart en ik kan je verzekeren: ja, dat wil je!":


http://dailycappuccino.nl/2015/08/dineren-bij-de-bakkerswinkel/Oostplein-Kralingen nu ook open voor diner! (Rotterdam Kralingen)

De nieuwe en prachtig ingerichte Bakkerswinkel - hotspot  aan het Oostplein in Rotterdam-Kralingen - is nu ook ’s avonds open voor het diner. Van dinsdag tot en met zondagavond kun je genieten van eerlijke, pure, verse en verrassende avondgerechten, natuurlijk altijd gecombineerd met overheerlijk brood!  Het menu bekijken of meer infoWinkeltje een paar dagen dicht, restaurant open! (Amsterdam West)

Van maandag 24 t/m donderdag 27 augustus a.s. wordt onze winkel opgeknapt. Meenemen kan die dagen vanuit ons restaurant.Zomer assortiment taarten (Zoetermeer)

In de zomermaanden hebben wij een speciaal zomerassortiment: BWZM Taarten zomer 2015.pdfChicks love food (Amsterdam Zuid)

Ik had al wel eens eerder geschreven over De Bakkerswinkel in Den Haag, en was er al een tijdje niet meer geweest. Totdat ik met Elise na een werkbespreking in Amsterdam even neerplofte bij de Bakkerswinkel locatie Amsterdam Zuid om te lunchen... Chicks love foodnieuwe kaart bij Rotterdam Kralingen (Rotterdam Kralingen)

Wij hebben niet alleen een nieuwe menukaart, je kan vanaf nu ook lekker borrelen! Binnen of buiten! Kom je snel een keer langs?Vanaf donderdag 28 mei ook 's avonds open! (Amsterdam Centrum)

Vanaf donderdag 28 mei kan je ook ’s avonds eten in De Bakkerswinkel in de Warmoesstraat! Vooralsnog zijn wij voor de avondkaart geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag met een eenvoudige, maar lekkere, menukaart met een Nederlandse signatuur. Kom langs of bel ons om te reserveren.Catering (Amsterdam Centrum)

Wij kunnen jouw (bedrijfs)feestje, vergadering of presentatie ook cateren, met heerlijke zoete en hartige taarten, gebakjes, friandises, hartige en zoete scones. Alles zelfgemaakt. Informeer bij


De Bakkerswinkel Meenemen: 020 3206436meerdere vacatures bij De Bakkerswinkel Utrecht (Utrecht)

Klik hier voor meer informatie: Vacature Utrecht.pdfopeningstijden tijdens de feestdagen (Amsterdam Centrum)

Bekijk onze openingstijden van Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren: feestdagen mei.pdf


 Dinsdag 5 mei, dicht om 16.00 uur (Amsterdam Centrum)

Dinsdag 5 mei is De Bakkerswinkel in de Warmoesstraat (restaurant en Meenemen) geopend van 09.00 tot 16.00 uur. De Bakkerswinkel Meenemen in West is geopend, het restaurant gesloten. De Bakkkerswinkel Den Haag is open.


De Bakkerswinkels in de Roelof Hartstraat (Amsterdam), Utrecht, Rotterdam en Zoetermeer zijn gesloten.leuke blog over De Bakkerswinkel Utrecht (Utrecht)

Lees hier meer:
http://www.sistersandthecity.nl/hotspot/de-bakkerswinkel-de-plek-voor-ontbijt-lunch-of-een-high-tea/Theekamer (Amsterdam Centrum)

We hebben de theekamer flink onder handen genomen en ook ons hert hangt weer gezellig op een mooie plek, boven de oude deur die vroeger doorgang gaf tot het buurpand. Je kan de theekamer ook apart huren voor een feestje of bedrijfsbijeenkomst, informeer bij onze medewerkers of bel: 020 4898000.


 Vanaf vandaag nieuwe menukaart (Amsterdam West)

Vanaf vandaag, 1 april, hebben wij een nieuwe menukaart (voor zowel overdag als 's avonds) én is de zomertijd ingegaan. Wij zijn een uur langer open. Kom snel kijken en proeven!terras is weer klaar! (Den Haag)

Wij hebben hard gewerkt aan het terras, met de zon erbij is het heerlijk om hier te zitten. Kom je gauw kijken?Pasen (Den Haag)

Beide paasdagen zijn wij geopend en serveren wij tot 13.00 uur een lekker paasontbijt:


- Rogge notenbrood met boter en huisgemaakte jam
- Gerookte zalm op brioche 'Van Menno'
- Een heerlijke desem boterham met een gekookt eitje
- Vers croissantje met boter en huisgemaakte jam
- Een kleine jus d'orange
- En een pot thee

Voor €12.50Verbouwing 17 t/m 28 maart (Amsterdam Zuid)Vanaf 1 april sluit De Taartenwinkel zijn deuren. We bakken natuurlijk wel nog zelf onze eigen taarten en quiches. Dit gaan we doen in het souterrain van De Bakkerswinkel in de Roelof Hartstraat, n paar deuren verderop. Om het een en ander mogelijk te maken moet er wel verbouwd worden, dit doen we van dinsdag 17 maart tot en met zaterdag 28 maart. In die periode is De Bakkerswinkel gesloten, maar verkoop van brood, taart, quiche, scones en overige patisserie zal gedurende die periode doorgaan op de locatie van de Taartenwinkel, Roelof Hartstraat 80. Zondag 29 maart is De Bakkerswinkel weer open.

Avondkaart! (Amsterdam Centrum)

Vanaf eind april kan je ook ’s avonds eten in De Bakkerswinkel in de


Warmoesstraat! Vooralsnog zijn wij voor de avondkaart geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag met een eenvoudige, maar lekkere, menukaart met een Nederlandse signatuur, lees meer: avondopening.pdfeigen Facebook-pagina (Utrecht)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/pages/De-Bakkerswinkel-Utrecht/749074501806883?fref=tseigen Facebook-pagina (Zoetermeer)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/debakkerswinkelzoetermeereigen Facebook-pagina (Rotterdam Kralingen)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/debakkerswinkelrotterdamkralingenEigen Facebook-pagina (Rotterdam)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/debakkerswinkelrotterdameigen Facebook-pagina (Den Haag)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/debakkerswinkeldenhaagEigen Facebook-pagina (Amsterdam Zuid)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/pages/De-Bakkerswinkel-Amsterdam-Zuid/242430119277320?fref=tseigen Facebook-pagina (Amsterdam West)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/debakkerswinkelamsterdamwestFacebook pagina Amsterdam-Centrum (Amsterdam Centrum)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/pages/De-Bakkerswinkel-Amsterdam-CentrumPasen in De Bakkerswinkel (Amsterdam Centrum)

Zondag 5 april en maandag 6 april hebben wij een speciaal paasarrangement. Een lekkere Paasbruch of een Paas High Tea. Kijk snel voor meer informatie: Pasen.pdfTweede Bakkerswinkel in Rotterdam is open! (Rotterdam Kralingen)

Vanaf januari 2015 is in Kralingen aan het Oostplein in Rotterdam een grote Bakkerswinkel gevestigdKoekemannetjes! (Amsterdam Zuid)

Wij zijn er weer! Groeten van de Koekemannetjes!huisgemaakte brioches (Amsterdam Centrum)

Wij maken zelf onze brioches, een luchtig broodje op basis van boter en eieren. Ook lekker als hij een paar dagen oud is om te gebruiken als wentelteefje (in een beslagje van ei, room en kaneel)Kerstproeverij en kaarsjesavond in de Dorpsstraat (Zoetermeer)

Op 13 december is er de hele dag een kerstproeverij in de Dorpsstraat en 16 december, 's avonds vanaf 19.00 uur de kaarsjesavond. De winkeliers verlichten hun etalage met kaarsjes en er zullen een aantal optredens zijn van zangkoren. De Bakkerswinkel is er bij op beide dagen! Lees meer: http://www.dorpscentrum.nl/event/upcoming


 Brood vanmenno bij alle Bakkerswinkels! (Amsterdam Centrum)

Wij zijn enorm blij dat we vanaf 25 november het brood vanmenno gaan verkopen bij De Bakkerswinkel. Het brood vanmenno is van zeer hoge kwaliteit en echt heel erg lekker!


Brood vanmenno bij De Bakkerswinkel.docxlekkers voor Sint en Kerst bij de meeneemwinkel! (Amsterdam Centrum)In onze meeneemwinkel maken wij extra lekkere dingen in de november en decembermaand. Natuurlijk alles voor Sinterklaas, zoals pepernoten en gevulde speculaas. Maar ook genoeg om straks de kerstdagen mee door te komen, de tafel te versieren of tijdens een feestelijk kerstontbijt je tafelgenoten te verrassen, kom zelf kijken wat we allemaal hebben in de Warmoesstraat 133.

Nieuwe vestiging in Rotterdam-Kralingen! (Rotterdam)

Er komt een tweede Bakkerswinkel in Rotterdam! Het streven is om met de nieuwe vestiging in Rotterdam-Kralingen begin december open te gaan, aan het Oostplein 223. Naast ontbijt, lunch en high tea zal De Bakkerswinkel Rotterdam-Kralingen ook ’s avonds stijlvolle, verrassende en pure avondgerechten serveren.De Bakkerswinkel in de Dorpsstraat nu ook op maandag open! (Zoetermeer)

De Bakkerswinkel in de Dorpsstraat is vanaf nu ook op maandag open. De openingstijden zijn: maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur
zondag gesloten.De Bakkerswinkel op Instagram (Amsterdam Centrum)

Volg De Bakkerswinkel nu ook op Instagram! http://instagram.com/bakkerswinkel#De lente-nieuwsbrief is er! (Amsterdam Centrum)

Via de homepage kan je je opgeven voor de email-nieuwsbrief lente 2014.pdfIn t Japans (Amsterdam Centrum)

We spreken geen Japans, maar het ziet er indrukwekkend uit: http://www.travel-europe.jp/amsterdam/shoplist.html#cs1Het duurde even maar we hebben een Bakkerwinkel (Rotterdam)

Eindelijk heeft Rotterdam zijn Bakkerswinkel. De knusse eigengereide lunchtent, al bekend in Amsterdam, Utrecht en Den Haag, vond hier een plek aan de Schiedamse Vest. Zo kan Rotterdam genieten van bijzondere sandwiches in een bijzonder decor, ontworpen door Piet Hein Eek.


http://www.debuikvan.nl/rotterdam/uit-eten/373-het-duurde-even-maar-we-hebben-een-bakkerswinkelOpening Bakkerswinkel Rotterdam (Rotterdam)

Op donderdag 27 februari heeft De Bakkerswinkel Rotterdam-Centrum haar deuren geopend. 3 Jaar nadat de laatste Bakkerswinkel in Den Haag is geopend, zijn wij nu ook in Rotterdam neergestreken. De Bakkerswinkel Rotterdam geopend! (Den Haag)

Net geopend: De Bakkerswinkel Rotterdam, Schiedamse Vest 99A. Open van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.30 uur en in het weekend van 09.00 tot 17.30 uur. Kom snel kijken!

olio de ritis (Amsterdam Centrum)

De nieuwe oogst is binnen en wij hebben weer olijfolie van Olio de Ritis. ook te koop aan de toonbank.gluten-free! (Amsterdam Centrum)

Wij hebben regelmatig heerlijke glutenvrije gebakjes, zoals bijvoorbeeld scones, havermout-chocolade koekjes, appel-citroen cakejes, macarons, chocolade-amandel cakejes en framboos-amandel cakejes. Wil je er zeker van zijn, dat wij glutenvrije koekjes/gebakjes in huis hebben? Bel ons eerst even, we kunnen ze natuurlijk altijd in opdracht voor je maken.
De Bakkerswinkel Meenemen, Warmoesstraat 133.Nieuwe Bakkerswinkel in Rotterdam! (Den Haag)

We hebben geweldig nieuws: Er komt een nieuwe De Bakkerswinkel Rotterdam. We zijn nu druk aan het verbouwen, eind februari is de opening gepland aan de Schiedamsevest 99a, vlakbij de Witte de Withstraat. Meer nieuws volgt.Na de verbouwing (Utrecht)

De lunchroom van De Bakkerswinkel, Wittevrouwenstraat nr. 2, is flink verbouwd. De Bakkerswinkel Meenemen daarnaast is per september 2013 gesloten. De muur van de meeneemwinkel is weg gehaald en de keuken is verplaatst, en daardoor is er ook meer plek in de werfkelders. Kom snel een keer kijken hoe mooi het is geworden!


Het assortiment dat jullie van de meeneemwinkel gewend zijn, is gewoon een deur verder te verkrijgen. Zoals onze koffie en sandwiches om mee te nemen. We verwelkomen je graag op nummer 2!dineren in De Bakkerswinkel (Amsterdam Centrum)

Wist je dat je ook kan dineren in De Bakkerswinkel? Op reservering met groepen vanaf 30 personen, bel ons voor meer informatie!


 Koffie van Geels te koop in De Bakkerswinkel (Amsterdam Centrum)

In onze Bakkerswinkel in de Warmoesstraat 69 zijn nu ook de koffiebonen en thee van (onze voormalige buurman) koffiehandelaar Geels te koop. Dezelfde koffie en thee die je ook bij ons in de lunchroom drinkt. Een pak 250 gram Espresso Donker bonen is € 4,50 en een kilo is € 16,95. Van de thee hebben we keuze uit: Earl Grey, Lady Grey, Verveine, Sencha, Jasmijn en Engelse Melange. Vanaf € 2,75, 100 gram. Koffie thee verkooplijst.pdfDe Bakkerswinkel Meenemen gesloten, nu op nummer 2. (Utrecht)

De Bakkerswinkel Meenemen Utrecht op de Wittevrouwenstraat 4 is per heden


gesloten. De lunchroom op nummer 2 wordt uitgebreid, de komende weken wordt de uitbreiding gerealiseerd, maar we zijn gewoon open. Het assortiment dat jullie van de meeneemwinkel gewend zijn, is gewoon een deur verder te verkrijgen. Zoals onze koffie en sandwiches om mee te nemen. We verwelkomen je graag op nummer 2!lovende kritiek (Amsterdam Zuid)

Leuk stukje van een Duitse gast die bij De Bakkerswinkel in de Roelof Hartsstraat was: http://omellys.blogspot.de/


 Weer open op de Warmoesstraat 69! (Amsterdam Centrum)

De Bakkerswinkel is weer terug op haar oude stek: Warmoesstraat 69. Afgelopen donderdag 29 augustus, gingen de deuren, na 2 1/2 jaar weer open op de Warmoesstraat. De tijdelijk locatie op de Zeedijk is gesloten. De Bakkerswinkel is elke dag geopend!Zondag vanaf 9 uur open en nieuwe high tea kaart (Amsterdam Zuid)

Vanaf heden is De Bakkerswinkel in de Roelof Hartstraat zondag om 9 uur open in plaats van 10 uur. Ook is er een nieuwe HIGH TEA 2013.pdf kaart per 30 juli.Home Made Market (Den Haag)

De Bakkerswinkel staat op zondag 2 juni op de Home Made Market met de 'Sconefabriek',


https://www.facebook.com/pages/De-Sconefabriek/274685265976741Snel ontbijtje (Amsterdam Centrum)

Bij De Bakkerswinkel Meenemen in de Warmoesstraat 133 hebben wij een speciaal Bakkerswinkel-breakfast voor €7,50, om de dag goed te beginnen! breakfast .docvarend picknicken (Amsterdam West)

Vanaf aanstaande 24 mei zit boats4rent.nl naast het Regulateurshuis. We hebben twee picknickpakketjes samengesteld om mee te nemen aan boord:


Picknickpakketje: 2 belegde zuurdesembroodjes, scone met clotted cream en huisgemaakte jam, jus d’orange of fruitshake naar keuze, koffie of thee naar keuze. € 13,50 per pakket


Ontbijtpakketje: croissant met roomboter en huisgemaakte jam, plakje roggekrentenbrood, brownie, jus d’orange of fruitshake naar keuze, koffie of thee naar keuze. €11,50 per pakket


Neem je picknick mee en huur een bootje bij boats4rent.nl en vaar de stad in met je eigen Bakkerswinkel aan boord!Girls Only (Amsterdam Centrum)

https://www.facebook.com/AMSTERDAMOUDESTAD


Leuke reactie op bezoek aan De BAkkerswinkel Zeedijk, met een rondtoer van Amsterdam Oude Stad.


 Appeltaart-test (Zoetermeer)

De appeltaart van De Bakkerswinkel in Zoetermeer kreeg een 8- van deze blog!pluk oase (Den Haag)

De pluk-oase van De Bakkerswinkel Den Haag is onderdeel van de Dag van de Stadslandbouwsaucijzenbroodjes (Utrecht)Maakt sinds kort zelf overheerlijke saucijzenbroodjes (daar was de vorige eigenaar van de Wittevrouwenstraat, Bakkerij Top bekend om) en ham-kaas-mosterd croissants.

(Amsterdam West)

De Bakkerswinkel in El País: http://elviajero.elpais.com/elviajero/2013/01/31/actualidad/1359650131_626708.htmlvirtuele tour in De Bakkerswinkel (Amsterdam Zuid)

Bekijk hier de 360 gradentour van De Bakkerswinkel op de Roelof Hartstraat.De Bakkerswinkel in the New York Times (Amsterdam Centrum)

De Bakkerswinkel Amsterdam wordt genoemd in the New York Times: 2012-11-24 16.17.jpgglutenvrije cakejes (Amsterdam Zuid)


In De Taartenwinkel verkopen wij kleine lactose- en glutenvrije cakejes van Rose & Vanilla voor € 3,25 per 4 stuks in de smaken Amandel-Citroen, Chocolade-Hazelnoot, Vanille- Chocolate Chip en Lavendel-Anijs.


 Olio di Ritis (Amsterdam West)

Vandaag heeft Francesca de heerlijk olijfolie uit Abruzzo, Italië, gebracht in De Bakkerswinkel West. Zalig op zuurdesembrood.De Bakkerswinkel Zoetermeer in de krant (Zoetermeer)

In het AD stond een groot artikel over De Bakkerswinkel in Zoetermeer. Hoe, door medewerking en de inzet van De Bakkerswinkel en Frans Boortman, langdurig werklozen weer vrolijk aan het werk gaan!


:abil II 001-1.jpgfilmpje Zoetermeer (Zoetermeer)

Kijk ons filmpje: http://youtu.be/Xa6PcBLdSLghoning (Amsterdam Zuid)

De Bakkerswinkel Oud-Zuid en de Taartenwinkel verkopen verschillende soorten honing  van Imker Peter Bijpost. De Bijenvolkeren van Peter staan uitsluitend bij Biologische telers en kwekers. Wij verkopen o.a.: Klaver, Weide bloemen, Blauwe bessen en Koolzaad.Nieuwe kippen (Zoetermeer)

In De Bakkerswinkel in Zoetermeer hebben wij sinds kort deze Araucana kuikens, ze hebben hun eigen hok, naast de serre met blauwe druiven. Deze bijzondere kippen leggen blauw-groene eieren!
http://www.youtube.com/watch?v=9mUNXQdnG60flyer meeneemwinkel (Amsterdam Centrum)

De Meeneemwinkel in de Warmoesstraat heeft meer dan lekkere broodjes en koffie om mee te nemen. Lees onze flyer meeneemwinkel-4.pdfLekker Amsterdam 2012 (Amsterdam Centrum)

Een app van 'Lekker Amsterdam 2012'. In de app zijn ruim 275 Amsterdamse restaurants opgenomen die goed tot zeer goed zijn beoordeeld door culinair journalist Johannes van Dam. Waaronder De Bakkerswinkel Amsterdam!


http://www.lubberhuizen.nl/detail.php?id=506De Bakkerswinkel in de VT Wonen (Amsterdam West)

http://www.vtwonen.nl/blog/hotspot-blog/de-bakkerswinkel.htmlWat is er te doen in het oude centrum van Amsterdam? (Amsterdam Centrum)

Kijk op de website van: Amsterdam Oude Stad


 De Bakkerswinkel Meenemen virtuele toer (Amsterdam Centrum)

http://www.amsterdamtoer.nl/panoramas/d/de-bakkerswinkelBakker Koen in Delicious! (Amsterdam Zuid)

Koen Buntsma, de taartenbakker van De Bakkerswinkel en de Taartenwinkel, staat in het kerstnummer van de Delicious: Bakkerswinkel kerst.pdf. Heerlijke kerstrecepten!Winnaar Best Breakfast and Brunch in Amsterdam 2011 (Amsterdam Zuid)


De Bakkerswinkel Amsterdam heeft in de categorie 'best breakfast and brunch in Amsterdam 2011' van Time Out Magazine de meeste stemmen van het publiek gekregen. Wij zijn heel blij met deze prijs en danken iedereen die op ons gestemd heeft!
Winnaar Best Breakfast and Brunch in Amsterdam 2011 (Amsterdam West)

De Bakkerswinkel Amsterdam heeft in de categorie 'best breakfast and brunch in Amsterdam 2011' van Time Out Magazine de meeste stemmen van het publiek gekregen. Wij zijn heel blij met deze prijs en danken iedereen die op ons gestemd heeft!Winnaar Best Breakfast and Brunch in Amsterdam 2011 (Amsterdam Centrum)

De Bakkerswinkel Amsterdam heeft in de categorie 'best breakfast and brunch in Amsterdam 2011' van Time Out Magazine de meeste stemmen van het publiek gekregen. Wij zijn heel blij met deze prijs en danken iedereen die op ons gestemd heeft!


 ZTRDG keukentafelboek (Amsterdam Centrum)

Leuk decembercadeau: het eerste ZTRDG keukentafelboek, bekend van de leuke recepten van de ansichtkaarten. Voor € 25,- te koop in De Bakkerswinkel Zuid, de Taartenwinkel en De Bakkerswinkel Centrum.ZTRDG keukentafelboek (Amsterdam Zuid)

Leuk decembercadeau: het eerste ZTRDG keukentafelboek, bekend van de leuke recepten van de ansichtkaarten. Voor € 25,- te koop in De Bakkerswinkel Zuid, de Taartenwinkel en De Bakkerswinkel Centrum.Delicious (Amsterdam Zuid)

Voor het Kerstnummer van Delicious heeft Koen van de Taartenwinkel drie recepten van taarten en drie recepten voor desserts aangeleverd en Delicious heeft er een hele mooie reportage van gemaakt. Altijd al willen weten wat er in de taarten van de Taartenwinkel zit? In december ligt de Delicious in de winkel.Meer lunch en high tea op zolder! (Amsterdam West)

Vanaf het eerste weekend van november 2011 hanteren we een ‘dubbele shift‘ op zolder. Een lunch/brunch shift van 11.30 uur tot 13.30 uur, en een hightea shift van 15.00 uur tot 17.00 uur. Er is keuze uit meerdere arrangementen, kijk op onze prijslijst voor meer informatie.Time Out Amsterdam Nominatie (Amsterdam Centrum)

Time Out Amsterdam heeft De Bakkerswinkel Zeedijk Amsterdam genomineerd als een van de beste 250 bedrijven van Amsterdam in 2011! De Best of Amsterdam Awards wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd en exclusief gesponsord door Heineken Experience en de nieuwe Heineken Brand Store. Er kan inmiddels niet meer gestemd worden, we houden jullie op de hoogte van de uitslag!


 Dank voor jouw stem!

Warmoesmarkt in Rotterdam (Den Haag)

De Warmoesmarkt op Katendrecht, Rotterdam, is al een hele tijd open en behoorlijk populair bij de buurtbewoners. De website is nu ook online: http://www.warmoesmarkt-katendrecht.nl/. Ga eens langs en zie met eigen ogen hoe leuk Katendrecht is geworden en stop even bij de Warmoesmarkt, een creatie van Piet Hekker, met Sascha Homan aan 'het roer'.


 Binnenkort Engelse website (Amsterdam Centrum)

Binnenkort heeft www.debakkerswinkel.nl ook een www.debakkerswinkel.com! Kortom, een Engelstalige website!De Bakkerswinkel in The New York Times! (Amsterdam Zuid)

De Bakkerswinkel Zuid wordt genoemd in The New York Times als plek die je bezocht moet hebben als je in Amsterdam bent. Wij zijn daar best een beetje trots op! 


http://travel.nytimes.com/2011/04/17/travel/17hours-amsterdam.html?emc=eta1

 Girls Only (Amsterdam Centrum)

Bij Amsterdam Oude Stad hebben ze een speciale Girls Only Tour: Vrijgezellenuitje met de dames of wil je gewoon met een groep vriendinnen op pad in Amsterdam: wij regelen een middag die in het kader staat van gezelligheid, lekker eten en samen op pad in de leukste buurt van Amsterdam. Met een high tea in De Bakkerswinkel op de Zeedijk! Lees meer >>vergaderen in De Bakkerswinkel (Den Haag)

De Bakkerswinkel in Den Haag is ook zeer geschikt voor een vergadering of een werkbespreking.


Onze derde verdieping biedt onder andere een aparte kantoorruimte voor bijvoorbeeld een besloten vergadering of sollicitatiegesprekken. Meer weten? Neem contact op met Wessel, telefoon: 070-3020756 of stuur een mailtje naar denhaag@debakkerswinkel.nlShopgids (Zoetermeer)

De Bakkerswinkel Zoetermeer in de shopgids.recensies van toeristen (Amsterdam Zuid)

Leuke recensies van buitenlandse toeristen op tripadvisor.leuke recensies van toeristen (Amsterdam West)

Leuke recensies van buitenlandse gasten op tripadvisor.Recensies van toeristen (Amsterdam Centrum)

Leuke recensies van buitenlandse gasten op tripadvisor.shopgids (Amsterdam Zuid)

De Bakkerswinkel Zuid in de shopgidsShopgids (Amsterdam Centrum)

De Bakkerswinkel Centrum in de shopgids


 Den Haag op tv (Den Haag)

TV West bezocht De Bakkerswinkel en heeft een leuk filmpje gemaakt, kijk maar!special bite recensie (Utrecht)

"Zondagochtend, druilerig weer…Tijd om jezelf te verwennen. Krantje, klassieke muziek, de geur van taart, vers brood en een Bakkerswinkelontbijt. Door de oude bakkerij daal je af naar de werfkelders. Alledrie de kelders, ingericht door Piet Hein Eek, hebben een eigen sfeer, maar toch een herkenbare ‘Bakkerswinkeltouch’ met ouderwetse serviesjes, gekke schilderijtjes, theepotten en bloemen. Knus en huiselijk." lees meer op: Special BiteKantine Katendrecht - Rotterdam (Zoetermeer)

ROTTERDAM - Piet Hekker, oprichter van de bakkerswinkels is een nieuw initiatief gestart: kantine Katendrecht. Een concept waarbij hier maximaal aandacht is voor het ambacht, vormgeving en meesters en gezellen binnen het bakkers- en kookvak.


Kantine Katendrecht in Rotterdam is een nieuw ambitieus project waarin de visie van Hekker op de kruisbestuiving tussen ambacht, creativiteit en stedelijke ontwikkeling tot volle bloei komt. Ieder onderdeel van het project heeft zijn eigen gildemeester, gezel en leerling waarmee het ambachtelijk produceren wordt benadrukt en creativiteit zich kan uiten.


uit: Bakkerswereld.nl, oktober 2010trouwen in De Bakkerswinkel (Zoetermeer)

Dankzij samenwerking met de gemeente Zoetermeer is het mogelijk om in één van de sfeervolle vertrekken van De Bakkerswinkel Zoetermeer te trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan. Bel ons voor meer informatie: 079-3163178 en vraag naar Ineke Boortman.Noorwegen: 12 points! (Amsterdam Centrum)

In Noorwegen zijn ze gek op ons!


http://www.elleinterior.no/?id=13&threadid=28275'The best breakfast ever at De Bakkerswinkel!' (Amsterdam Centrum)

Tweet van Elle Interior Norway:'The best breakfast ever at De Bakkerswinkel!'

High Tea étagère's (Zoetermeer)

Leerlingen van het ONC van de Clauslaan hebben in samenwerking met De Bakkerswinkel Zoetermeer de nieuwe High Tea standaards ontworpen. De leerlingen zijn supertrots op hun standaards. Ook trek  gekregen in zo´n lekkere High Tea? Kom dan ook eens gezellig langs van dinsdag tot en met zaterdag worden de High Tea´s vanaf 14:00 uur geserveerd.Time Out Award: best breakfast and brunch (Amsterdam Zuid)

Bij de officiële uitreiking van de Time Out Magazine Award 'best place in Amsterdam 2010' heeft De Bakkerswinkel  de 'best breakfast and brunch in Amsterdam' Award gewonnen.Time Out Award: best breakfast and brunch (Amsterdam West)

Bij de officiële uitreiking van de Time Out Magazine Award 'best place in Amsterdam 2010' heeft De Bakkerswinkel  de 'best breakfast and brunch in Amsterdam' Award gewonnen.Time Out Award: best breakfast en brunch (Amsterdam Centrum)

Bij de officiële uitreiking van de Time Out Magazine Award 'best place in Amsterdam 2010' heeft De Bakkerswinkel  de 'best breakfast and brunch in Amsterdam' Award gewonnen.lekker om mee te nemen (Amsterdam Centrum)

In De Bakkerswinkel Meenemen op de Warmoesstraat 133 kan je heel veel lekkere dingen kopen om thuis op te eten of om op een feestje thuis de tafel mee te 'versieren'.lemon curd (Amsterdam Centrum)

Lemoncurd is de best verkochte 'jam' in De Bakkerswinkel. Heerlijk met scones en clotted cream! Ook te koop in de Meeneemwinkel of aan de toonbank.De Bakkerswinkel is nu ook op Twitter! (Amsterdam Centrum)

Volg ons op twitterWandeling door oude centrum Amsterdam (Amsterdam Centrum)

Ontdek het veelzijdige hart van Amsterdammer de gratis wegwijzer 'het rondje oude stad'. De leukste plattegrond van Amsterdam met stadswandeling, bezienswaardigheden en nog veel meer! Voor meer informatie zie:  www.amsterdamoudestad.nlMeeneemboxjes (Amsterdam Zuid)

Picknicken, stadswandeling of met een bootje het water op? Koop een ontbijt-, lunch-, high tea- of picknickbox bij één van onze Bakkerswinkels. Informeer bij De Bakkerswinkel in jouw buurt welke box te koop is.De Lunchbox (Amsterdam Centrum)

Bij De Bakkerswinkel Meenemen kan je één of meerdere lunchbox(en) bestellen of kopen aan de toonbank. Om bijvoorbeeld mee te nemen tijdens een stadswandeling of voor een kantoorlunch.


Terras (Amsterdam West)

Ons terras is het hele jaar open! Vanwege het onvoorspelbare zomerse weer kunnen wij helaas op het terras geen tafels reserveren.Trouwen in De Bakkerswinkel? (Amsterdam West)

De zolder is beschikbaar voor kleinere groepen (privé), workshops, vergaderingen, concerten en exposities. Daarnaast is de zolder van De Bakkerswinkel een trouwlocatie waar de ceremonie kan worden gecombineerd met ontbijt, brunch, lunch, thee en receptie.