Taartenwinkel

De Taartenwinkel is open op maandag en vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur. Andere dagen gesloten.

Sinds 2008 heeft De Bakkerswinkel in de Roelof Hartstaat ook een Taartenwinkel geopend, een paar deuren verder van de vertrouwde Bakkerswinkel. De zoete en hartige taartjes van De Taartenwinkel worden door de bakkers in de etalage bereid. Zo kunnen voorbijgangers op straat en de gasten in de winkel ter plekke getuige zijn van de bijzondere aspecten van het bakkersambacht. De Taartenwinkel is open op maandag, vrijdag en zaterdag.

Piet Hein Eek
Net zoals al onze Bakkerswinkels is het interieur van De Taartenwinkel ontworpen en ingericht door het team van Piet Hein Eek. De Taartenwinkel heeft een industriële uitstraling, toch is de sfeer huiselijk, natuurlijk ook veroorzaakt door de geur van vers gemaakte taarten! Dat maakt een bezoek aan de Taartenwinkel extra aangenaam.

Zelf ontdekken wat je favoriete taart is? Je kan kiezen uit een groot assortiment van taarten, zoals chocoladetaart, appeltaart, amandeltaart, walnoot-caramel, cheesecake met frambozen en natuurlijk de taart van de dag. Kom eens langs en proef zelf bij de Taartenwinkel! 

Honing
De Taartenwinkel verkoopt verschillende soorten honing  van Imker Peter Bijpost. De Bijenvolkeren van Peter staan uitsluitend bij Biologische telers en kwekers. Wij verkopen o.a.: Klaver, Weide bloemen, Blauwe bessen en Koolzaad.
honing.jpg