De Bakkerswinkel
Wittevrouwenstraat 2
3512 CT Utrecht
Tel.: 030-2667999
Maandag t/m vrijdag: 8:00-17:00 uur
Zaterdag: 08.00-17.00 uur
Zondag: 09.00-17.00 uur
De lunchrooms in de werfkelders zijn doordeweeks vanaf 10.00 uur open.

Ook op:
Facebook @bakkerswinkelutrecht
Instagram @debakkerswinkelutrecht
WELKOM

 

Welkom!
We heten je van harte welkom bij De Bakkerswinkel Utrecht, gevestigd in een bijzonder pand op de hoek van de Plompetorengracht en de Wittevrouwenstraat in Utrecht. In ons pand zit al sinds 1730 een bakkerij, voor ons was dat Bakkerij Top, bekend bij alle Utrechters.

Bij binnenkomst kom je direct bij onze antieke toonbank terecht, helemaal vol met taarten, brood, scones, brownies en natuurlijk onze heerlijke ham-kaas- mosterd croissants en saucijzenbroodjes! Als je verder loopt kom je bij de trap naar de keldergewelven terecht, ga vooral een kijkje nemen en ontdek de tafeltjes beneden in de gezellige gewelven. In de kelders kan je lunchen, koffie drinken en genieten van een high tea in eeuwenoude kelders. De tafels staan verspreid over drie gewelven, waar je in een gezellig nisje kunt zitten, kan uitrusten op onze bankjes of aan een lange tafel een werkbespreking kan houden. De ideale plek om bij te praten met je moeder, even een tussenstop te maken na de lapjesmarkt op zaterdag of te komen lunchen met een date.

Wist je dat je bij ons ook terecht kan met een groep? We dekken graag een lange tafel voor je of maken onze voorkamer (de oude mooie kamer van de bakker) op de eerste verdieping voor je klaar!

 

 

Reserveringen en informatie

Voor reserveringen bij De Bakkerswinkel Utrecht: Neem contact op tussen 09.00 en 12.00 uur 's ochtends met één van de medewerkers van De Bakkerswinkel: Telefoon: 030-2667999


Prijslijst