De Bakkerswinkel
Dorpsstraat 125
2712 AG Zoetermeer
Tel.: 079-3163178
Fax: 079-3167292
Maandag: 9.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m Zaterdag: 9.00 - 17.30 uur
Zondag gesloten

Bij reserveringen voor arrangementen geldt:

Annuleren? Uiterlijk tot 48 uur voor aanvang van de reservering annuleren.
Kom je met minder personen dan gereserveerd? Uiterlijk 1 dag van te voren het aantal doorgeven. Indien dit niet gebeurt zijn wij helaas genoodzaakt het gereserveerde aantal in rekening te brengen.

Ook op:
Facebook @debakkerswinkelzoetermeer


PARTIJEN

De vele vertrekken verschillen onderling sterk in sfeer en inrichting en zorgen er zo voor dat De Bakkerswinkel een passende omgeving biedt voor ieder partijtje of bijeenkomst.

Dankzij samenwerking met de gemeente Zoetermeer is het sinds kort zelfs mogelijk om in één van de sfeervolle vertrekken van De Bakkerswinkel te trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan. Hieronder een beknopte omschrijving van de verschillende ruimtes.

Huiskamer - De warme en knusse sfeer die heerst in de, op de eerste etage gelegen, huiskamer maakt deze ruimte bijzonder geschikt voor partijtjes met intimi.

Voorkamer - Verscholen achter de huiskamer bevindt zich op de eerste etage de voorkamer van De Bakkerswinkel. Met haar bebloemde behang, geborduurde tafelkleedjes en grote houten servieskast is de voorkamer de aangewezen plek om in stijl te high tea-en.

Serre - Onder de druivenranken kan het hele jaar door genoten worden van onder andere een zelf samengestelde sandwich of een heerlijke soep.

Koetshuis - Door zijn ruime opzet en moderne inrichting is het door architect Koen van Velsen ontworpen Koetshuis geschikt voor grotere partijen of zakenlunches.

Tuinkamer - Dankzij de grote ramen, ingetogen architectuur en het uitzicht op tuin en terras vormt de Tuinkamer een ideale plek voor een ontbijt of lunch.

Terras - Heerlijk theedrinken in de buitenlucht. In de zomermaanden kan je plaatsnemen in de rieten tuinstoelen op het terras aan de achterzijde van De Bakkerswinkel.

Tuinhuis - De nieuwste uitbreiding van De Bakkerswinkel is het door Piet Hein Eek ontworpen Tuinhuis. Gelegen in het uiterste puntje van de grote tuin, aan het water, is het Tuinhuis de ideale plek om iets in besloten kring te vieren of te bespreken.

BESCHIKBARE RUIMTEN:

 • Koetshuis 50 personen
 • Serre 30 personen
 • Tuinkamer 35 personen
 • Terras 30 personen
 • Tuinhuis 20 personen
 • Tuin 20 personen
 • Huiskamer 30 personen
 • Theekamer (1e etage) 24 personen

Bovenstaande ruimtes zijn per stuk of gecombineerd te reserveren. Zo is bijvoorbeeld de combinatie Tuinhuis, Serre en Terras uitermate geschikt voor grote partijen (200 personen). De kosten beginnen bij 75 euro per dagdeel per ruimte.

De te reserveren dagdelen zijn:

 • Van 9.00 tot 12.00 uur
 • Van 12.00 tot 15.00 uur
 • Van 15.00 tot 18.00 uur

Voor meer informatie kan je ons altijd bellen, neem contact op met Ineke Boortman: telefoon: 079 - 3163178.

 

Reserveringen en informatie

Voor reserveringen en informatie over
arrangementen van De Bakkerswinkel,
neem contact op met één van de
medewerkers van De Bakkerswinkel:
Telefoon: 079-3163178


Prijslijst