De Bakkerswinkel
Warmoesstraat 69
1012 HX Amsterdam
Tel.: 020-4898000
Maandag t/m vrijdag: 8.00-17.30 uur
Zaterdag t/m zondag: 9.00-17.30 uur
Ook op:
Facebook @DeBakkerswinkelAmsterdamCentrum
Instagram @debakkerswinkeladam_centrum
Meeneemwinkel
Warmoesstraat 133
1012 JB Amsterdam
Tel.: 020-3206436
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00 uur
Zaterdag en zondag: 08.00-17.00 uurWELKOM

High tea
Kijk voor onze high tea's op de prijslijst of op onze menukaart (bij lunchroom, rechterkolom).

Ontsnappen aan de hectiek van de straat
In het oude centrum in de Warmoesstraat 69, op 5 minuten loopafstand van het CS, kan je bij ons komen ontbijten, lunchen, high tea-en, koffie drinken en een taartje eten. Of je kan bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje vieren in onze mooie theekamer.

In de vroeg 16e eeuw was ons pand in de Warmoesstraat de woning van Pieter Bicker, een voornaam Amsterdams koopman en bestuurder en in de 19e en 20ste eeuw de vestiging van een thee- en koffiepakhuis. Nu is het de 'huiskamer' van De Bakkerswinkel. We hebben het oude pand in de typische Bakkerswinkelstijl opgeknapt en ingericht, natuurlijk met hulp van onze vertrouwde 'huisvormgever' Piet Hein Eek.

In de drukte van de Warmoesstraat is De Bakkerswinkel een aangename, huiselijke plek om even te 'ontsnappen' aan de hectiek van de straat en gelijkertijd nog een vleugje geschiedenis te ontdekken in één van de oudste straten van Amsterdam.

Unieke vergaderlocatie
Op zoek naar een unieke locatie voor een borrel, verjaardag, jubileum of bedrijfsuitje? De theekamer en de vide is zeer geschikt om met een grotere groep een familiereünie of verjaardag te vieren.
Ook voor een vergadering of bedrijfspresentatie is de theekamer geschikt. Wij kunnen hierbij een ontbijt, lunch of een high tea serveren, maar koffie, thee met taart kan natuurlijk ook.

Bestellen
Wist je dat je bij ons heerlijke zoete en hartige taarten, friandises, belegde sandwiches en scones met jam en clotted cream kan bestellen voor bijvoorbeeld jouw verjaardag, (bedrijfs)feestje of een werkoverleg? Alles zelfgemaakt. Informeer bij De Bakkerswinkel Meenemen, Warmoesstraat 133: 020 3206436.

De Goede Zaak
DeGoedeZaak.jpg
De Bakkerswinkel in de Warmoesstraat heeft het keurmerk “De Goede Zaak Amsterdam 2018” voor het duurzaam bijdragen aan een divers winkelaanbod in de buurt, ontvangen. Het doel van De Goede Zaak is: "het herstel, behoud, waarborgen en versterken van de diversiteit van het horeca- en winkelaanbod in de gemeente en in het bijzonder in de Amsterdamse binnenstad. Stichting De Goede Zaak Amsterdam streeft naar een mooie en leefbare stad. Geen monocultuur met toeristenwinkels die slechts uit zijn op winst. De ondernemers die trots zijn op hun winkel en hart hebben voor de buurt, moeten weer terugkomen in het straatbeeld."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

Reserveringen en informatie

Voor reserveringen en informatie over
arrangementen van De Bakkerswinkel,
neem contact op met één van de
medewerkers van De Bakkerswinkel:
Telefoon: 020-489 80 00

Bij reserveringen geldt:
Annuleren? Uiterlijk tot 48 uur voor aanvang van de reservering annuleren.
Kom je met minder personen dan gereserveerd? Uiterlijk ‘s ochtends om 9 uur het aantal doorgeven. Indien dit niet gebeurt zijn wij helaas genoodzaakt het gereserveerde aantal in rekening te brengen.Prijslijst