De Bakkerswinkel
Regulateurshuis 1, Polonceaukade 1
1014 DA Amsterdam
Tel.: 020- 6880632
maandag - donderdag: 08.30-17.00 uur
vrijdag: 08.30-18.00 uur
zaterdag & zondag: 10.00-18.00 uur

Ook op:
Facebook @debakkerswinkelamsterdamwest
Instagram @debakkerswinkel.adamwest


Meeneemwinkel
Regulateurshuis 1, Polonceaukade 2
1014 DA Amsterdam
Tel.: 020- 6880632
Maandag t/m vrijdag: 08:00
Zaterdag en zondag: 09:00
WELKOM

De Bakkerswinkel op het terrein van de Westergasfabriek is niet te missen. Bij de entree van de Westergasfabriek, bij de ophaalbrug, is de Bakkerswinkel gevestigd in het oude Regulateurshuis. Routebeschrijving West.pdf

Ingericht door Piet Hein Eek is de eigen sfeer van de Bakkerswinkel meteen te herkennen. Een grote ruimte met de grote leestafel in het midden en de vrolijk gekleurde banken rondom biedt plaats aan 50 gasten. Met mooi weer is het heerlijk zonnen op het grote terras, waar ook plek is voor ongeveer 50 personen. Trouwen kan ook in De Bakkerswinkel, want De Bakkerswinkel is één van de locaties in Amsterdam die een huwelijksvergunning heeft. Op de zolder kunnen grote gezelschappen (maximaal 50 personen) een verjaardag of een huwelijk vieren. Voor vergaderingen of een bedrijfspresentatie is de zolder ook zeer geschikt.

Aan de voorzijde van het Regulateurshuis is het winkeltje gevestigd. In het kleine lokethuis staan de zoete en hartige taarten uitgestald en worden ‘stoere boterhammen’ gesmeerd: dikke plakken ambachtelijk brood, belegd met lekkere vleeswaren, kaas en eigengemaakte dressings. We gebruiken zo veel mogelijk producten uit de streek. Koop je eigen picknick bij elkaar en huur een sloep bij onze buren van Boats4rent of loop verder het terrein van de Westergasfabriek op.
Culturele evenementen, concerten of boekenmarkten: hier is elk weekend wel wat te beleven. Kijk ook op de activiteitenagenda van de Westergasfabriek.

 

Reserveringen en informatie

Bekijk onze prijslijst of arrangementen. Neem voor reserveringen contact op met De Bakkerswinkel: 020- 688 0632.


Prijslijst