Lunch

Voor een snelle lunch of een uitgebreide, feestelijke lunch is er genoeg keuze uit de gevarieerde menukaarten van De Bakkerswinkel. Wij veranderen de menukaart twee keer per jaar en kiezen dan, naast ons vaste aanbod, het liefst uit ambachtelijke (biologische) streekproducten van het seizoen. Zoals de feta van de schapenboerderij in Ransdorp of de Zeeuwse Zilte kaas, zelfgemaakte worst van Diny Schouten en vis uit het IJsselmeer. De sandwiches kan je zelf naar smaak samenstellen, je kiest zelf het beleg met één van de 'smeersels' en 'toppings'. Natuurlijk altijd op het lekkere zuurdesembrood van Menno.

Naast de sandwiches, hebben wij huisgemaakte soepen, verschillende versgemaakte hartige taarten en salades. De smaken zijn afhankelijk van het seizoen, de producten die op dat moment vers zijn en natuurlijk ook van de creativiteit van onze keukenmedewerkers. Zo is de soep of sandwich van de dag altijd een verrassing en lekker vers.

Kom je lunchen met een groep, voor zaken of privé, dan is het handig om van te voren te reserveren. Bel dan even met De Bakkerswinkel waar je graag wilt lunchen.

 

Best of Icon _Small _ for web.jpg