Amsterdam Centrum
Warmoesstraat 133
1012 JB Amsterdam
Tel.: 020-3206436
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00 uur
Zaterdag en zondag: 08.00-17.00 uur


Amsterdam West
Regulateurshuis 1, Polonceaukade 2
1014 DA Amsterdam
Tel.: 020- 6880632
Maandag t/m vrijdag: 08:00
Zaterdag en zondag: 09:00Meeneemwinkels

Lekkere trek, maar weinig tijd?
Voor iedereen die wil genieten van ambachtelijke etenswaren, maar weinig tijd heeft: welkom in onze meneemwinkels. De producten die wij in onze lunchrooms gebruiken en bereiden zijn ook te koop in deze meeneemwinkels. Zo kan je voortaan ook thuis en onderweg genieten van onze lunchgerechten en dranken.

meeneemwinkel utrecht.jpg

Bakkerswinkel Meenemen Amsterdam Centrum
De meeneemwinkel op de Warmoesstraat nummer 133, vlak achter de Bijenkorf, is ingericht door Piet Hein Eek en straalt de typische bakkerswinkelsfeer uit met een industrieel tintje. De winkel ligt vol met alle ambachtelijke producten die je van ons gewend bent: heerlijke quiches en taarten, stoere sandwiches, verse sappen, koffie en thee. Om zo aan de toonbank te kopen, om mee te nemen of om even snel in de winkel op te eten.
Lees verder >>

Bakkerswinkel Meenemen Amsterdam Westerpark
Aan de voorzijde van het Regulateurshuis is het (meeneem)winkeltje gevestigd. In het kleine lokethuis staan de zoete en hartige taarten uitgestald en worden ‘stoere boterhammen’ gesmeerd: dikke plakken ambachtelijk brood, belegd met lekkere vleeswaren, kaas en eigengemaakte dressings. We gebruiken zo veel mogelijk biologische producten uit de streek. Lees verder >>