Nieuws

De Amsterdam Scheurkalender! (Amsterdam Centrum)

De Amsterdam(scheur) kalender is vanaf nu ook te koop bij De Bakkerswinkel in de Warmoesstraat 69, met op 28 april De Bakkerswinkel in de Warmoesstraat. Leuk cadeautje met allemaal leuke feiten over Amsterdam, voor €14,95.Gewijzijgde openingstijden De Bakkerswinkel Zuid (Amsterdam Zuid)

Vanaf 1 september zijn wij geopend van:
Dinsdag t/m zaterdag: 07.30-17.00 uur
Zondag: 09.00-16.00 uur
Maandag gesloten


Tot ziens bij De Bakkerswinkel in de Roelof Hartstraat!Vanaf 1 oktober gewijzigde openingstijden, Warmoesstraat 69 (Amsterdam Centrum)

Vanaf 1 oktober zijn wij in het weekend, zaterdag en zondag, vanaf 09.00 - 17.30 uur open bij De Bakkerswinkel, Warmoesstraat 69.

Van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur.


Graag tot ziens in De Bakkerswinkel!beroemde bewoners Warmoesstraat 69 (Amsterdam Centrum)

Pieter Bicker en Anna Codde woonden in de vroeg 16e eeuw in ons pand in de Warmoesstraat 69. Het huis heette toen 'De vergulde pauw', de gevelsteen is helaas verdwenen, maar de afbeelding van deze trotse pauw staat in ons raam gegrafeerd. Het waren de eerste Bickers in Amsterdam, de ouders van Pieter Bicker, bekende bierbrouwer en stadsbestuurder. De familie Bicker was een machtige familie in Amsterdam in de Gouden Eeuw en mede-oprichters van de VOC. Lees ook ‘Wij zijn de Bickers!’ van Simone van der Vlugt, over deze belangrijke familie in en voor Amsterdam, vanaf de 16e eeuw.Wentelteefjes in het Parool (Amsterdam Centrum)

De liefhebbers wisten het al lang, maar onze wentelteefjes zijn nu ook opgemerkt door Het Parool. 5 x de lekkerste wentelteefjes in Amsterdam: Het ParoolBestellen bij De Bakkerswinkel (Amsterdam Centrum)

Wist je dat je bij De Bakkerswinkel ook allerlei lekkere taarten, quiches, scones en andere lekkere dingen kan bestellen? Je kan met de meeneemwinkel (020 3206436) bellen voor je bestelling, het liefst 2 a 3 dagen van tevoren bestellen. Bestellen Meenemen 2019.pdf


 Prijzen per 1 januari omhoog (Amsterdam Centrum)

Alle Bakkerswinkels hebben de prijzen per 1 januari moeten verhogen, onder andere vanwege de btw stijging van 6 naar 9%. Wij vinden het jammer dat we deze stijging hebben moeten doorvoeren, maar door de btw stijging en de prijsstijging van onze leveranciers zijn wij genoodzaakt dit te doen.kleine jampotjes (Amsterdam Centrum)

We hebben nu kleine jampotjes te koop, speciaal voor de handbagage, want je wilt niet zonder de jam van De Bakkerswinkel op reis! In de smaken aardbei, ananas-basilicum en passievruchtencurd.Keurmerk 'De Goede Zaak Amsterdam' (Amsterdam Centrum)

De Bakkerswinkel in de Warmoesstraat is voorgedragen en uitgekozen voor het keurmerk “De Goede Zaak Amsterdam 2018” voor het duurzaam bijdragen aan een divers winkelaanbod in de buurt!


https://www.facebook.com/degoedezaakamsterdam/photos/a.479203292510462.1073741839.286858135078313/479273549170103/?type=3&theaterBrood Van menno bij de meeneemwinkel (Amsterdam Centrum)

De Bakkerswinkel Meenemen heeft nu ook n broodsnijmachine. Dus naast t heerlijke stokbrood #vanmenno hebben we ook biologisch desembrood (volkoren en meergranen) Van menno te koop. Bij De Bakkerswinkel Meenemen, Warmoesstraat 133.


Bij de lunchroom van De Bakkerswinkel, Warmoesstraat 69, hebben wij een groter assortiment van het brood Van menno te koop.reserveren met groepen (Amsterdam Centrum)

Wist je dat je ook kunt reserveren met groepen voor een ontbijt, koffie-thee-taart, lunch of high tea bij De Bakkerswinkel? We dekken de tafel feestelijk voor je! Bel voor meer informatie met onze medewerkers, 020 489 80 00Stokbrodentest Het Parool: stokbood Van Menno 2e plaats! (Amsterdam Centrum)

Het Parool stokbrodentest: Stokbrood Van Menno op de 2e plaats! Natuurlijk bij De Bakkerswinkel!
‘Goed geluid bij breken’ ‘zoals het hoort’Too Good To Go (Amsterdam Zuid)

Wij doen mee aan Too Good To Go, een goede manier om de enorme voedselverspilling tegen te gaan. Download snel de app!Too Good To Go (Amsterdam Centrum)

Too Good To Go
Wij doen mee aan Too Good To Go, een goede manier om de enorme voedselverspilling tegen te gaan. Download snel de app!
Bruisend Zoetermeer! (Zoetermeer)

Tijdens de week van de horeca in Zoetermeer hebben we hele aantrekkelijke lunch en diner-arrangementen op donderdag 31 augustus en vrijdag 1 september bij De Bakkerswinkel in de Dorpsstraat! Graag tot ziens!
Lunch: BruisendLunch.pdf


Diner: BruisendDiner.pdfTheekamer afhuren (Amsterdam Centrum)

Wist je dat onze theekamer apart te huur is voor feestjes en vergaderingen? Samen met één van onze arrangementen is het helemaal makkelijk én lekker! Overdag met een ontbijt, lunch, of een high tea of 's avonds* met een (warm)buffet! Meer weten? Bel ons: 020 489 8000
* 's avonds bij groepen vanaf 30 personen.Veel aandacht voor Le Régal (Amsterdam Centrum)

Er is veel aandacht voor het nieuwste brood Van Menno: Le Régal!


 


 Nieuw: Le Régal bij De Bakkerswinkel (Amsterdam Centrum)

Vanaf 17 maart bij De Bakkerswinkel verkrijgbaar! https://www.leregal.nl/ Een erg lekker brood Vanmenno, dat lang vers blijft vanwege de lange bereidingstijd (36 uur). Prijs: €9.80 per brood (2 kilo), je krijgt er een mooie katoenen broodzak, waar het brood langer goed in blijft, bij.
Op de introductiedag, aanstaande 17 maart, krijgen de eerste drie klanten die bij De Bakkerswinkel een hele Le Régal kopen, een vanmenno broodplank cadeau.Catering (Amsterdam Centrum)

Wij kunnen jouw (bedrijfs)feestje, vergadering of presentatie ook cateren, met heerlijke zoete en hartige taarten, gebakjes, friandises, hartige en zoete scones. Alles zelfgemaakt. Informeer bij De Bakkerswinkel Meenemen: 020 3206436Een '9' voor onze brownie! (Amsterdam Centrum)

In de top 10 van lekkerste brownies van Amsterdam in het blad "Mokum Magazine" krijgt De Bakkerswinkel in de Warmoesstraat een '9' voor onze overheerlijke brownie. Kom zelf proeven bij de meeneemwinkel op nummer 133 of in onze lunchroom op nummer 69!persbericht Vanmenno over het zoutgehalte in het brood (Amsterdam Centrum)

De Consumentenbond publiceerde deze week een onderzoek waarin onder andere het brood uit de bakkerij Vanmenno als ‘te zout’ bestempeld wordt.Lees hier het persbericht Persbericht vanmenno.pdfInstagram (Amsterdam Centrum)

De Bakkerswinkel in de Warmoesstraat heeft nu ook zijn eigen Instagram-account: https://www.instagram.com/bakkerswinkelamsterdam_centrum/Nieuw Bakkerswinkeltasje (Amsterdam Centrum)

Bij alle Bakkerswinkels hebben we linnen Bakkerswinkeltasjes, voor €2,00 te koop. Ze zijn leuk!Vriendinnenuitje bij Amsterdam Oude Stad (Amsterdam Centrum)

Vriendinnenuitje bij Amsterdam Oude Stad: een high tea bij De Bakkerswinkel, een wandeling door het oude centrum van Amsterdam en daarna dineren met vriendinnen. Gezellig!
http://www.amsterdamoudestad.nl/activiteiten/vriendinnenuitje-amsterdameen 8 voor de High Tea test van Kassa! (Amsterdam Centrum)

De Bakkerswinkel kreeg een 8 in de undercover High Tea test van het programma Kassa. Naast Paleis t Loo en het Kurhaus een mooie derde plaats. http://kassa.vara.nl/media/356911De Bakkerswinkel in de Jan! (Rotterdam Kralingen)

http://www.jan-magazine.nl/eten/hotspots/artikel/de-bakkerswinkel-rotterdamrecensie op Iens (Rotterdam Kralingen)

" Brood is koning, al het andere eten is slechts dienaar. Dat is nogal een statement, maar als je de Bakkerswinkel heet, dan is het een kanjer van een motto..."


http://www.iens.nl/foodspots/bakkerswinkel-rotterdam/Chicks love food (Amsterdam Zuid)

Ik had al wel eens eerder geschreven over De Bakkerswinkel in Den Haag, en was er al een tijdje niet meer geweest. Totdat ik met Elise na een werkbespreking in Amsterdam even neerplofte bij de Bakkerswinkel locatie Amsterdam Zuid om te lunchen... Chicks love foodCatering (Amsterdam Centrum)

Wij kunnen jouw (bedrijfs)feestje, vergadering of presentatie ook cateren, met heerlijke zoete en hartige taarten, gebakjes, friandises, hartige en zoete scones. Alles zelfgemaakt. Informeer bij


De Bakkerswinkel Meenemen: 020 3206436eigen Facebook-pagina (Zoetermeer)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/debakkerswinkelzoetermeereigen Facebook-pagina (Rotterdam Kralingen)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/debakkerswinkelrotterdamkralingenEigen Facebook-pagina (Rotterdam)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/debakkerswinkelrotterdamEigen Facebook-pagina (Amsterdam Zuid)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/pages/De-Bakkerswinkel-Amsterdam-Zuid/242430119277320?fref=tseigen Facebook-pagina (Amsterdam West)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/debakkerswinkelamsterdamwestFacebook pagina Amsterdam-Centrum (Amsterdam Centrum)

Wij hebben een eigen Facebook-pagina:


https://www.facebook.com/pages/De-Bakkerswinkel-Amsterdam-CentrumBrood vanmenno bij alle Bakkerswinkels! (Amsterdam Centrum)

Wij zijn enorm blij dat we vanaf 25 november het brood vanmenno gaan verkopen bij De Bakkerswinkel. Het brood vanmenno is van zeer hoge kwaliteit en echt heel erg lekker!


Brood vanmenno bij De Bakkerswinkel.docxNieuwe vestiging in Rotterdam-Kralingen! (Rotterdam)

Er komt een tweede Bakkerswinkel in Rotterdam! Het streven is om met de nieuwe vestiging in Rotterdam-Kralingen begin december open te gaan, aan het Oostplein 223. Naast ontbijt, lunch en high tea zal De Bakkerswinkel Rotterdam-Kralingen ook ’s avonds stijlvolle, verrassende en pure avondgerechten serveren.De Bakkerswinkel op Instagram (Amsterdam Centrum)

Volg De Bakkerswinkel nu ook op Instagram! http://instagram.com/bakkerswinkel#In t Japans (Amsterdam Centrum)

We spreken geen Japans, maar het ziet er indrukwekkend uit: http://www.travel-europe.jp/amsterdam/shoplist.html#cs1olio de ritis (Amsterdam Centrum)

De nieuwe oogst is binnen en wij hebben weer olijfolie van Olio de Ritis. ook te koop aan de toonbank.gluten-free! (Amsterdam Centrum)

Wij hebben regelmatig heerlijke glutenvrije gebakjes, zoals bijvoorbeeld scones, havermout-chocolade koekjes, appel-citroen cakejes, macarons, chocolade-amandel cakejes en framboos-amandel cakejes. Wil je er zeker van zijn, dat wij glutenvrije koekjes/gebakjes in huis hebben? Bel ons eerst even, we kunnen ze natuurlijk altijd in opdracht voor je maken.
De Bakkerswinkel Meenemen, Warmoesstraat 133.lovende kritiek (Amsterdam Zuid)

Leuk stukje van een Duitse gast die bij De Bakkerswinkel in de Roelof Hartsstraat was: http://omellys.blogspot.de/


 Girls Only (Amsterdam Centrum)

https://www.facebook.com/AMSTERDAMOUDESTAD


Leuke reactie op bezoek aan De BAkkerswinkel Zeedijk, met een rondtoer van Amsterdam Oude Stad.


 Appeltaart-test (Zoetermeer)

De appeltaart van De Bakkerswinkel in Zoetermeer kreeg een 8- van deze blog!(Amsterdam West)

De Bakkerswinkel in El País: http://elviajero.elpais.com/elviajero/2013/01/31/actualidad/1359650131_626708.htmlvirtuele tour in De Bakkerswinkel (Amsterdam Zuid)

Bekijk hier de 360 gradentour van De Bakkerswinkel op de Roelof Hartstraat.De Bakkerswinkel in the New York Times (Amsterdam Centrum)

De Bakkerswinkel Amsterdam wordt genoemd in the New York Times: 2012-11-24 16.17.jpgglutenvrije cakejes (Amsterdam Zuid)


In De Taartenwinkel verkopen wij kleine lactose- en glutenvrije cakejes van Rose & Vanilla voor € 3,25 per 4 stuks in de smaken Amandel-Citroen, Chocolade-Hazelnoot, Vanille- Chocolate Chip en Lavendel-Anijs.


 De Bakkerswinkel Zoetermeer in de krant (Zoetermeer)

In het AD stond een groot artikel over De Bakkerswinkel in Zoetermeer. Hoe, door medewerking en de inzet van De Bakkerswinkel en Frans Boortman, langdurig werklozen weer vrolijk aan het werk gaan!


:abil II 001-1.jpgfilmpje Zoetermeer (Zoetermeer)

Kijk ons filmpje: http://youtu.be/Xa6PcBLdSLgNieuwe kippen (Zoetermeer)

In De Bakkerswinkel in Zoetermeer hebben wij sinds kort deze Araucana kuikens, ze hebben hun eigen hok, naast de serre met blauwe druiven. Deze bijzondere kippen leggen blauw-groene eieren!
http://www.youtube.com/watch?v=9mUNXQdnG60De Bakkerswinkel in de VT Wonen (Amsterdam West)

http://www.vtwonen.nl/blog/hotspot-blog/de-bakkerswinkel.htmlDe Bakkerswinkel Meenemen virtuele toer (Amsterdam Centrum)

http://www.amsterdamtoer.nl/panoramas/d/de-bakkerswinkelBakker Koen in Delicious! (Amsterdam Zuid)

Koen Buntsma, de taartenbakker van De Bakkerswinkel en de Taartenwinkel, staat in het kerstnummer van de Delicious: Bakkerswinkel kerst.pdf. Heerlijke kerstrecepten!De Bakkerswinkel in The New York Times! (Amsterdam Zuid)

De Bakkerswinkel Zuid wordt genoemd in The New York Times als plek die je bezocht moet hebben als je in Amsterdam bent. Wij zijn daar best een beetje trots op! 


http://travel.nytimes.com/2011/04/17/travel/17hours-amsterdam.html?emc=eta1

 recensies van toeristen (Amsterdam Zuid)

Leuke recensies van buitenlandse toeristen op tripadvisor.leuke recensies van toeristen (Amsterdam West)

Leuke recensies van buitenlandse gasten op tripadvisor.Recensies van toeristen (Amsterdam Centrum)

Leuke recensies van buitenlandse gasten op tripadvisor.shopgids (Amsterdam Zuid)

De Bakkerswinkel Zuid in de shopgidstrouwen in De Bakkerswinkel (Zoetermeer)

Dankzij samenwerking met de gemeente Zoetermeer is het mogelijk om in één van de sfeervolle vertrekken van De Bakkerswinkel Zoetermeer te trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan. Bel ons voor meer informatie: 079-3163178 en vraag naar Ineke Boortman.Noorwegen: 12 points! (Amsterdam Centrum)

In Noorwegen zijn ze gek op ons!


http://www.elleinterior.no/?id=13&threadid=28275'The best breakfast ever at De Bakkerswinkel!' (Amsterdam Centrum)

Tweet van Elle Interior Norway:'The best breakfast ever at De Bakkerswinkel!'

Time Out Award: best breakfast and brunch (Amsterdam Zuid)

Bij de officiële uitreiking van de Time Out Magazine Award 'best place in Amsterdam 2010' heeft De Bakkerswinkel  de 'best breakfast and brunch in Amsterdam' Award gewonnen.Time Out Award: best breakfast and brunch (Amsterdam West)

Bij de officiële uitreiking van de Time Out Magazine Award 'best place in Amsterdam 2010' heeft De Bakkerswinkel  de 'best breakfast and brunch in Amsterdam' Award gewonnen.Time Out Award: best breakfast en brunch (Amsterdam Centrum)

Bij de officiële uitreiking van de Time Out Magazine Award 'best place in Amsterdam 2010' heeft De Bakkerswinkel  de 'best breakfast and brunch in Amsterdam' Award gewonnen.lekker om mee te nemen (Amsterdam Centrum)

In De Bakkerswinkel Meenemen op de Warmoesstraat 133 kan je heel veel lekkere dingen kopen om thuis op te eten of om op een feestje thuis de tafel mee te 'versieren'.lemon curd (Amsterdam Centrum)

Lemoncurd is de best verkochte 'jam' in De Bakkerswinkel. Heerlijk met scones en clotted cream! Ook te koop in de Meeneemwinkel of aan de toonbank.De Bakkerswinkel is nu ook op Twitter! (Amsterdam Centrum)

Volg ons op twitterWandeling door oude centrum Amsterdam (Amsterdam Centrum)

Ontdek het veelzijdige hart van Amsterdammer de gratis wegwijzer 'het rondje oude stad'. De leukste plattegrond van Amsterdam met stadswandeling, bezienswaardigheden en nog veel meer! Voor meer informatie zie:  www.amsterdamoudestad.nlTrouwen in De Bakkerswinkel? (Amsterdam West)

De zolder is beschikbaar voor kleinere groepen (privé), workshops, vergaderingen, concerten en exposities. Daarnaast is de zolder van De Bakkerswinkel een trouwlocatie waar de ceremonie kan worden gecombineerd met ontbijt, brunch, lunch, thee en receptie.