Ontbijt

Ontbijten buiten de deur is niet echt een Nederlandse traditie, maar wordt gelukkig bij De Bakkerswinkel volop gedaan. Van een eenvoudig tot een uitbundig ontbijt en alles er tussen in.

Rustig een beetje wakker worden met de ochtendkrant in de gezellige huiskamersfeer van De Bakkerswinkel. Een kopje thee met een croissant en huisgemaakte jam of een groot bord met boterhammen en (biologische) eieren met spek om de dag goed te beginnen.

In Amsterdam Centrum zijn het vooral de toeristen die hun vakantiedag beginnen met een flink ontbijt op de Zeedijk, maar ook buurtbewoners drinken er hun eerste kopje koffie voor zij aan het werk gaan. In Amsterdam Zuid zijn de buurtbewoners daar al gewend om voor het vertrek naar kantoor buiten de deur te ontbijten of hun eerste werkbespreking tijdens een ontbijtje te houden. Zo ook in Amsterdam Westerpark, een werkontbijt of studenten die afspreken voor hun opdracht, 's ochtends zit de zaak al vol met gasten met een laptop en een kopje koffie. Zoetermeer is voor de meeste bewoners uit de buurt al jaren lang hun 'tweede huiskamer', en daar hoort ook het ontbijt bij.

Een werkontbijt met een grote groep, een feestelijk ontbijtje voor twee personen of gewoon rustig en ontspannen de dag starten? Kom ontbijten bij De Bakkerswinkel!

Best of Icon _Small _ for web.jpg