Partijen

Voor allerlei soorten feestjes of bedrijfsbijeenkomsten heeft De Bakkerswinkel op al onze locaties verschillende soorten arrangementen. Voor kleine en grote groepen, voor een huwelijksfeest tot aan een bedrijfspresentatie, van een ontbijtbijeenkomst tot een avondpartij. Kijk bij partijen van elke locatie om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Vergadering, bedrijfspresentatie of verjaardag?

In Amsterdam Centrum is theekamer zeer geschikt om met een grotere groep een familiereünie of verjaardag te vieren. In Amsterdam West hebben wij de zolder, onlangs opnieuw ingericht door Piet Hein Eek, in het souterrain van Amsterdam Zuid kan je privé en ongestoord een vergadering houden. In Zoetermeer is zelfs de tuin beschikbaar voor een trouwerij.

's avonds
Het huren van een ruimte is in een aantal Bakkerswinkels ook 's avonds mogelijk. We kunnen dan bijvoorbeeld een buffet verzorgen. Voor reserveringen en informatie over partijen bij De Bakkerswinkel, kan je  contact opnemen met één van de medewerkers van De Bakkerswinkel.

Trouwen 
De Bakkerswinkels in Amsterdam Westerpark en in Zoetermeer hebben een huwelijksvergunning. De ceremonie kan worden gecombineerd met een ontbijt, brunch, lunch, thee en/of receptie. En natuurlijk altijd feestelijk aangekleed.

Reserveringen in het weekend
In het weekend hanteren wij andere regels dan doordeweeks, vanwege de drukte. Neem contact op met één van de medewerkers van De Bakkerswinkel voor informatie en reserveringen.