De Bakkerswinkel
Oostplein 223a
3063 CE Rotterdam
Tel.: 010 230 7858
Maandag t/m zondag 09.00-17.00 uur

Ook op:
Facebook @debakkerswinkelrotterdamkralingen


WELKOM

In Rotterdam-Kralingen aan het Oostplein is een grote Bakkerswinkel gevestigd. Je kunt hier genieten van een heerlijk ontbijt, vers gemaakte sandwiches, een feestelijke high tea en ambachtelijk gebakken taart met - echt de lekkerste - koffie in een fijne, huiselijke omgeving.

De Bakkerswinkel-Kralingen ligt naast de metrolijnen A, B en C en dus uitstekend bereikbaar voor ‘Bakkerswinkel liefhebbers’ uit alle regio’s. Naast een groot restaurant is er een meeneemwinkel voor een snelle koffie met een knapperig broodje van Menno, sandwich of croissant. Ook een heerlijke taart, quiche of een van de vele huisgemaakte jammetjes kunnen voor thuis worden meegenomen. Natuurlijk is de Bakkerswinkel de topper voor als er iets te vieren valt, van high tea met vriendinnen tot een feestelijke diner of een grote partij. Zomers is er een gezellig terras waar je in de zon en uit de wind heerlijk kunt zitten.

Huisontwerper Piet Hein Eek heeft weer voor de prachtige inrichting gezorgd met de kenmerkende open keuken, zodat je precies kunt zien hoe alles vers wordt klaargemaakt.

entry-body.jpg

Reserveringen en informatie

Voor reserveringen en informatie over
arrangementen van De Bakkerswinkel,
neem contact op met één van de
medewerkers van De Bakkerswinkel:
Telefoon: (010) - 230 7858