De Bakkerswinkel
Dorpsstraat 125
2712 AG Zoetermeer
Tel.: 079-3163178
Fax: 079-3167292
Maandag: 9.00 - 17.00 uur
Dinsdag t/m Zaterdag: 9.00 - 17.30 uur
Zondag gesloten

Bij reserveringen voor arrangementen geldt:

Annuleren? Uiterlijk tot 48 uur voor aanvang van de reservering annuleren.
Kom je met minder personen dan gereserveerd? Uiterlijk 1 dag van te voren het aantal doorgeven. Indien dit niet gebeurt zijn wij helaas genoodzaakt het gereserveerde aantal in rekening te brengen.

Ook op:
Facebook @debakkerswinkelzoetermeer


WELKOM

De Bakkerswinkel aan de Dorpsstraat in Zoetermeer is de eerste Bakkerswinkel die oprichter Piet Hekker in 1981 opende. Het bonte theeservies, de grote hoeveelheid wandsiersels en de vele weckpotten met jam: alle ingrediënten van de echte 'Bakkerswinkelstijl’ zijn aanwezig.  Kijk ons filmpje: http://youtu.be/Xa6PcBLdSLg

Het is de combinatie van oude tafelgebruiken met moderne eetgewoontes die De Bakkerswinkel tot een bijzondere plek maakt. Genieten van een uitgebreide lunch of high tea kan zowel in de lunchroom als thuis. Alle ambachtelijke producten zijn namelijk ook te koop aan de toonbank. Zo kan je naast zoete en hartige taarten ook verschillende zoete scones meenemen, inclusief eigengemaakte jam en clotted cream.

Historie
De vestiging in Zoetermeer is de bakermat van alle Bakkerswinkels. De winkels in respectievelijk Amsterdam (3), Utrecht, Den Haag en Rotterdam zijn vormgegeven naar voorbeeld van Zoetermeer. Aan het unieke concept van De Bakkerswinkel ligt een ontwikkeling van ruim twintig jaar ten grondslag. Afkomstig uit een gerenommeerde bakkersfamilie begon Piet Hekker in 1981 samen met partner Tony de Jong het bedrijf dat zou uitgroeien tot iets unieks: De Bakkerswinkel.

 

Reserveringen en informatie

Voor reserveringen en informatie over
arrangementen van De Bakkerswinkel,
neem contact op met één van de
medewerkers van De Bakkerswinkel:
Telefoon: 079-3163178


Prijslijst